Fagyasztva szárító gép - automaikus

A fagyasztva szárítás lehet nehézkes és költséges folyamat. Tápszerek gyártása esetén lényeges, hogy a termék stabil, koncentrált és hosszú lejárati idejű legyen. Szükség van olyan fagyasztva szárító gépekre, amelyeknek elegendő a teljesítményük a szakaszos úton gyártott nagy mennyiségű termékek, mint kapszulák és a száraz élelmiszer adalékok előállítására.

Költségcsökkentés tápszerek megnövelt teljesítményű fagyasztva szárításával

A Sicca Dania cég FD500 jelű terméke automatikus, folyamatos eljárást ajánl, különböző FD500 egységek rendszerbe állításával. A modul rendszerű optimalizált FD500 tökéletesen elő van készítve a tálcák automatikus töltésére és ürítésére, így nem igényelnek kézi munkát. Az egyes modulok a felhasználó igényeihez igazíthatók, mind az elrendezést, mind a teljesítményt illetően. A teljesítmény könnyen növelhető vagy csökkenthető FD500 szárító egységek hozzáadásával, vagy elvételével. Az automatizáló rendszer akár 20 egységet képes egy időben kezelni.

Az automatizált fagyasztva szárító rendszer így költséghatékony, nagy teljesítményű megoldás, amely a fagyasztva szárítás során megtartja a termék kémiai felépítését, megerősítve, hogy ki tudja fejteni az egészségre gyakorolt, elvárt jótékony hatását. Higiénikus és könnyen fenntartható, élelmiszer, ital, vegyipari termékek, valamint tápszerek, étrend kiegészítők, pl. probiotikus baktériumok, csecsemőtápszer, enzimek allergén kivonatok fagyasztva szárítására.

Automatikus fagyasztva szárító gép előnyei

  • Különböző termékek száríthatók egyidejűleg, rugalmassá téve a gyártást
  • A teljesen automatikus rendszer csökkenti az élőmunka és működési költségeket
  • Minden berendezés a legszigorúbb higiéniai követelményeknek megfelelően van kialakítva
  • Alacsony minősítési költségek – az első egység minősítési dokumentuma sablonként használható a következőkhöz

SiccaDania Group is a world-leading manufacturer of drying, evaporating and mixing technologies in the food & beverage and nutraceutical industries.