Élelmiszeripari fagyasztva szárító

A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső hatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozás, az oxigén és a fény. A termelés méretnövelésekor a paraméterek, mint az áramlási sebesség, nyomás és hőmérséklet finom hangolására van szükség.

Nagy teljesítményű, energiahatékony fagyasztva szárító megoldás tápszerek és étrend kiegészítők számára

A Sicca Dania cég  FD500 jelű terméke modul rendszerű fagyasztva szárító megoldás a feldolgozóipar számára. Egy higiénikus, kiemelkedő minőségű, és energiahatékonyságú ömlesztett anyag fagyasztva szárító. Külső kondenzátorral rendelkezik, amely elkülöníthető a szárító kamrától. Elektromos fűtő elemek biztosítják az egyenletes hőmérséklet eloszlást a tálca egész felületén. A fagyasztó elvileg nem igényel karbantartást. Kialakítása a méretnövelési paraméterek, mint áramlás, nyomás, hőmérséklet való különös finom szabályozhatóságára való figyelemmel történt. Rendelkezik 3.1, FDA és/vagy FCM bizonylatokkal.

Az ipari fagyasztva szárító használható élelmiszer, ital, vegyszer gyártására és tápszerek, étrend kiegészítők, pl. probiotikus baktériumok, csecsemő tápszer és enzimek szárítására.

ELŐNYEI

  • Az elpárologtató elektromos fűtő elemek csökkentik a szivárgás kockázatát, javítják a termék sértetlenségét
  • Egyszerű fertőtlenítés
  • Alacsony karbantartási költségek
  • Egyszerű méretnövelés lehetősége, méretezhetőség
  • Vázra szerelt, konténerként kezelhető berendezés, ami egyszerűsíti az üzembe helyezést

SiccaDania Group is a world-leading manufacturer of drying, evaporating and mixing technologies in the food & beverage and nutraceutical industries.