Elektromos fűtésű kávépörkölő

Elektromos fűtésű kávépörkölő: teljes-körűen szabályozható, 5 – 6 kg/h kapacitással. A berendezés elektromos fűtéssel szerelt, ennek segítségével világosbarnától a mélybarna színárnyalatig valósítható meg a pörkölés. A berendezés tökéletes megoldást jelent a különböző vásárlói igények kielégítéséhez. Ez a kávépörkölő lehet az Ön legértékesebb, legegyedibb eszköze.

Első osztályú, elektromos működtetésű kávébab-pörkölő

A Toper R&D, Cafemino Electric egy elektromos fűtésű, kis méretű kávépörkölő, ami kimagasló minőségű terméket garantál. A berendezéssel rövid idő alatt megvalósítható a kávészemek feldolgozása. A világosbarna árnyalatot kevesebb, mint 10 perc alatt, a sötétbarna, olaszos pörkölést 12 perc alatt képes megvalósítani. A Cafemino Electric segítségével adagonként 150 – 1.000 gramm zöld kávé őrölhető. A berendezés akár tíz órán át is folyamatosan üzemeltethető.

A megfelelő pörkölési hőmérsékletről egy digitális hőmérséklet szabályozó gondoskodik, a meleg levegő árama pedig egy szeleppel vezérelhető. A Cafemino egy nézőüveggel van ellátva, így vizuálisan is nyomon követhetjük a kávészemek pörkölését. A berendezést egy ciklonos héjleválasztóval egybeépítve szállítjuk.

Előnyei

  • Egyidejű pörkölés és hűtés
  • Kávébab gyors pörkölése.
  • Kis mennyiségű, személyre szabható termékek a vásárlói igények kielégítésére

Toper, kávépörkölők és kapcsolódó berendezések híres, török gyártója.