Egyszer használatos keverőzsák, biológiai eljárásokhoz

Egyszer használatos keverőzsák: a biológiai feldolgozó eljárásokban ismert minőségű és konzisztenciájú anyagokat kell felhasználni.  Az inkonzisztens vagy gyenge minőségű alapanyagok gyakran rossz hatékonyságú, és kudarcot eredményező eljárásokhoz vezetnek.  A tárolás vagy szállítás során, a különböző sűrűségű folyadék keverékek szétválása, vagy a folyadékokból a lebegő szilárd anyag kiülepedése gyakran okozza az alapanyagok eltérő minőségét és az ezzel együtt járó nehézségeket a tenyésztés során.

Egyszer használatos tartály folyadékokhoz, integrált, mágneses keverő szivattyúval, folyadékok homogenizálásához

A JM BioConnect úgy  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója. A vállalat terméke a Jetmixer, egy egyszer használatos keverő rendszer, ami tartalmaz fix zsák állomást,, motorral és mágneses keverőfej csatlakozással ellátva, valamint az egyszer használatos zsákokat, a beépített keverő elemmel ellátva.  A zsákokat keverőbe helyezve, a keverőelemet mágneses csatlakoztatjuk a keverőmotorhoz, ami így a zsák megbontása nélkül képes átadni a nyomatékát a keverőelemnek. A keringtetésre a keverőelemen keresztül szivattyúk szívják át a folyadékot, a zsák közepéből, majd a zsák alján juttatják azt vissza. Ez a létrehozott áramlás felel a zsák teljes térfogatának megkeveréséért.

Az egyszer használatos keverőzsák előnyei

  • Jobb termék-minőség, homogenizált alapanyag biztosításával.
  • A folyadékot az egyszer használatos zsákban közvetlenül keveri – nincs szükség áttöltésre egy közbenső tartályba.
  • Nincs szükség a zsák kinyitására, vagy a tartalommal más módon való érintkezésre, a keverőfej meghajtásához.
  • A rendszer léptékváltása egyszerű–10 l – 1.000 l térfogatú zsákokkal üzemel.
  • A keverőgép hordozható, és egyszerűen használható (1 percnél rövidebb beállítási idő).

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB