Egyszer használatos elosztó zsák, biológiai eljárásokhoz

Egyszer használatos elosztó zsák biológiai eljárásokhoz: a bio feldolgozó ipar gyártói egyre fokozottabb mértékben fordulnak az egyszer használatos megoldások felé, termelésük infrastrukturális igényei szerint. A tapasztalt gyártók tudják, hogy a jó minőségű, egyszer használatos eszközök rugalmassága, tisztasága és kényelme, növeli az eljárás hatékonyságát, csökkentve a kezelők karbantartási és tisztítási tevékenységét, lehetővé téve, hogy a nagyobb értéket hozó feladatokra összpontosítsanak.

Egy elosztó rendszer, jó minőségű, egyszer használatos komponensekből

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is. A vállalat egyszer használatos csővezeték és tartály megoldásait csatlakoztatni lehet a biológiai folyamat előtti és utáni, teljes elosztó rendszerhez.  Az egyszer használatos, modul rendszerű és csereszabatos kialakítású egységek csővezetékeket, szerelvényeket és zsákokat tartalmaznak, amikkel több zsákot is össze lehet kötni, valamint szivattyúkat és szűrőket lehet csatlakoztatni, a vevői igények szerint. Ezekenek a rendszereknek a léptékét laboratóriumi méretektől, fél-üzemi vagy termelő üzemi méretekig lehet növelni.  Az egyszer használatos komponenseket használó elosztó rendszerek teljesen megfelelnek a cGMP szabályozásoknak, valamint a 21CFR. 11. Részében foglaltaknak.  Ezek megfelelnek az USP class 6 szabványoknak, és nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű anyagot.

Az egyszer használatos elosztó zsák előnyei:

  • Zsákok, csővezetékek és szerelvények széles választéka áll rendelkezésre.
  • Léptékváltást támogató rendszer laboratóriumi mérettől termelő méretig.
  • Kimagaló minőségű zsákok és csővezetékek, felülmúlhatatlan átlátszósággal, rugalmassággal és bio kompatibilitással.
  • A modul rendszer végtelen testreszabást és egyszerű beépítést tesz lehetővé más, eljárási berendezésekkel.
  • Megbízható tisztaságú, egyszer használatos építőelemek kényelmes felhasználása, tisztítási igények nélkül.

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB