Egyfejes kupakzáró gép

Az akár 30 liter űrtartalmú palackok kupakkal történő lezárásához, kisebb gyártási kapacitás esetén, nagy pontosságú, robusztus és rugalmas egyfejes kupakzáró gépre van szükség. Az ital- és vegyiparban használt kupakzáró berendezéseknek megbízhatóan és gyorsan kell üzemelniük, illetve a rugalmas felhasználhatóság érdekében, záróelemek széles skálájával kompatibilisnek is kell lenniük.

Egyfejes kupakzáró gép kis kapacitású gyártósorokhoz

Az EFM Machinery gyártó egyfejű kupakzáró gépe maximális rugalmasságot kínál, lenyűgöző teljesítmény mellett a kisebb kapacitású gyártósorokhoz. Ezek a teljesen rozsdamentes gépek Siemens PLC-vel és érintőképernyős vezérléssel rendelkeznek a pontosság és a könnyű kezelhetőség érdekében. Az elsőosztályú gyártók szabványosított alkatrészeinek használata növeli a berendezés élettartamát és csökkenti a karbantartások okozta leállások idejét. A gravitációs elvű kupak adagoló és a mágneses nyomatékfej magas szintű megbízhatóságot nyújt a vevők számára.

A berendezés képes a kupakok széles skálájának kezelésére, ideértve a csavaros kupakokat, és a „press-on” zárófedeleket is. Az EFM egyfejű sorozat alap berendezése óránként akár 2200 palackot is képes lezárni, míg a szervomotor vezérlésű kivitel óránként akár 2600 palackot is képes kupakkal zárni.

A csillagkerék-pozicionálóval ellátott gép legfeljebb 2,5 literes palackot képes lezárni. További kiegészítők alkalmazásával azonban nagyobb, 5-30 literes kiszerelések lezárása is lehetséges, ezzel is nagy rugalmasságot biztosítva a felhasználó számára.

További lehetőségek közé tartozik a nyomatékellenőrzés, valamint a „Detection and Reject” rendszer a zárás ellenőrzésére. Az egységek opcionálisan távoli gyártói támogatást biztosító csomaggal is kaphatók.

 Eegyfejes kupakzáró előnyök:

  • Zárókupakok széles skálájához alkalmazható
  • 2600 db/óra kapacitás a szervomotoros kiszereléssel a nagyobb hatékonyság érdekében
  • Kiváló minőségű, szabványosított alkatrészek (pl.: Siemens, Festo, Stick stb.), a hosszú élettartam és a magas teljesítmény érdekében
  • Opcionális távoli gyártói támogatási csomaggal is elérhető

EFM (http://www.efmbv.nl) is a Dutch manufacturer with a short delivery time for fully automated, small to medium speed, filling and capping machines.