Új cukrászati készítmények fejlesztésénél labor méretű kísérletek elvégzésének lehetősége nagyon értékes. Hogy a laborkísérletek eredménye a termelési méretekre átfordítható legyen a kísérleti berendezésnek pontos eredményeket kell szolgáltatnia. Egy sor kísérleti és kisméretű cukrászati adagoló -t használva tudunk terméket fejleszteni és a félüzemi eljárást biztonsággal termelési léptékűre növelni.
A Baker Perkins cégnek csaknem évszázadnyi tapasztalata van cukrászatban és sütőiparban, a gyorsételek és gabonafélék szektorában, és az egész világon elterjedt hírneve technológiai kiválósága révén. A laboratóriumi és félüzemi méretű adagolóinak sora lehetővé teszi, hogy a cukrászati gyártók a termelő sorok költséges igénybevétele nélkül tudjanak terméket fejleszteni.
A Baker Perkins félüzemi adagolók ugyanakkor kisebb, rövid távú termelési feladatokra is használhatók, minták előállítására vagy a felvevő piac tesztelésére, jelentősen kisebb költséggel, mintha a nagyméretű gyártósort használnánk ugyanerre a célra.
Egységek széles tartománya áll rendelkezésre sokféle termék típus fejlesztésére, beleértve a kemény cukorkákat és szilárd nyalókákat, csíkos, réteges és töltött változatokat; lágy termékeket, mint karamellek és cukormasszák; rágógumik, zselék a Baker Perkins ServoForm egyedi eljárását használva.
Minden Baker Perkins labor méretű eszköz úgy van kialakítva, hogy hűségesen alkalmazkodjon a teljes méretű gyártó berendezéshez. Ez azt jelenti, hogy a laborméretben kifejlesztett receptek és beállítások zökkenőmentesen alkalmazhatók a nagyméretű üzemi környezetben.
Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.