Fecskendő csomagoló gép

Fecskendő csomagoló gép: az előre töltött fecskendők gyorsan teret hódítottak az injekciós kezelések területén könnyű használatuknak és az adagolás eltéveszthetetlenségének köszönhetően. Nagyon fontos mindazonáltal, hogy biztonságosan és steril módon legyenek csomagolva, nemcsak a termék védelme miatt, hanem hogy a használó könnyen ki is tudja nyitni. Egy a fecskendők és más hasonló egységek (mint ampullák, fiolák és apró üvegek) számára készült automata formázó és lezáró gép a legköltséghatékonyabb megoldás nagy mennyiségű gyógyszeripari és nem gyógyászati termékek csomagolására.

Rugalmas formázó és lezáró gép egyszer használatos injekciós tűkhöz, ampullákhoz, hasonló kisméretű tárolókhoz

A FamarTec cég RF sorozatú formázó és lezáró gépe alkalmas apró üveg tárolók, fecskendők és nem gyógyszeripari tárolók széles tartományának csomagolására. Az RF gépek felhasználó barát és kiegészítő opciók széles tartományával rendelkeznek, a meghatározott csomagolási igények kielégítésére.

A gépek többféle kialakításban elérhetők: mechanikus mozgással, elektronikus (szervo motorokkal) nyújtott szalag és hosszú pálya változatban (RF/S).

Az RF sorozat gépeinél a testreszabás a fő jellegzetesség, beleértve többek között a közép tálca eltérő hosszát, különböző töltő rendszereket (pl. felkap és elhelyez, robot, stb.)

A kiegészítő modulok és opciók teljes tartománya elérhető, mint a felkap és elhelyez töltő rendszer, tálca, takaró és bélyegző egység, tálca felügyelő kamera, központosító egység a nyomtatáshoz a takaró anyagon, a kód vagy sarzsszám nyomtatása bélyegzővel, tintasugárral vagy más rendszerrel, a levelek hosszirányú perforálása és a nem megfelelő levelek automatikus kidobása.

A FamarTec cég különböző formált és fedő anyagokhoz alkalmas RF sorozatú gépei fel vannak szerelve táv-felügyelő rendszerrel, amely lehetővé teszi a hibák online diagnosztizálását csökkentve ezzel a hibákból származó holtidőt és a külsős mérnöki látogatások számát.

Fecskendő csomagoló gép előnyei

  • Fecskendők, ampullák, fiolák és hasonlók tálcás csomagolására rendelt megoldás
  • Opcionális megoldások teljes tartománya a felhasználó meghatározott igényei szerint
  • Formálható anyagok többek között: PVC, PVC-PVDC, PP, PPVC-PE-PVDC
  • A gyógyszeripar igényeihez illesztve teljes GMP szerinti tervezés és kivitelezés
  • A táv ellenőrző rendszer lehetővé teszi az online támogatást és csökkenti a holtidőket

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.