Csokoládéfigura csomagológép - automata

A szezonális és alkalmi jellegük miatt különösen népszerű csokoládéfigurák kulcs üzletet jelentenek a cukrászati ipar gyártói számára. Ezeknek a gyakran összetett formáknak a csomagolása valódi kihívást jelent, nemcsak a végtermék minősége, hanem a szigorú címkézési szabályozások miatt is. Egy modern, nagy teljesítményű csokoládéfigura csomagológép rendszer, amelyet célzottan e kihívásokkal szembe nézve terveztek, jelentős jótékony hatással lehet a meglévő gyártó sorokra.

Csokoládéfigurák kiváló minőségű csomagolása nagy teljesítménnyel

A Chocal cég A200 jelű berendezése egy nagy teljesítményű, teljesen automatizált csomagolási megoldás összetett csokoládé figurákhoz és más alakos termékekhez.

Percenként 25 ciklussal dolgozva az A200 folyamatos üzemben becsomagol óránként akár 33 600 darabot. A gépet úgy alakították ki, hogy az ilyen nagy sebesség ellenére gyengéden kezeli a terméket, és ez keveseb roncsolásból származó veszteséget eredményez.

A végső simítás minősége a legfontosabb, az A200 tökéletesen sima eredményt ad, kiemelve a termék részleteit. Ez kiváló olvashatóságot is eredményez, a csomagolás feliratai megfelelnek a címkézés legmagasabb osztályú rendelkezéseinek.

Az A200 kategóriájában vezető termék védelmet is nyújt. A szegélyező és hajtogató opciók mellett teljesen tömített zárás érhető el.  Az első nyitást jelző zárás is hozzáadható a tápszer típusú és kiemelkedő minőségű termékeknél.

Sokoldalúsága révén az A200 majdnem minden méretű és formájú terméket kezelni tud, egy géppel.

Csokoládéfigura csomagológép előnyei:

  • Nagy teljesítményű csomagolás, akár 33 600 darabbal óránként
  • A gyengéd kezelés minimalizálja a termék sérülést és veszteséget
  • Tökéletesen sima csomagolás, a termék vonzó megjelenése
  • A jól olvasható nyomtatás kielégíti a címkézési előírásokat
  • Opcióként az első nyitást jelző lezárás is hozzáadható

 

Chocal® (http://www.chocal.de/en) was founded in Schwäbisch Gmünd in 1960. Since this time the company, which is part of the Hörnlein Group, has been dealing with preformed, printed aluminium foil for packing chocolate figures.