Csokoládé csomagoló gép - Nagy Sebességű

Az alumínium fóliával végzett csomós csomagolás népszerű módszer az egyes csokoládétermékek vonzó kivitelezéséhez. Az ilyen termékek kényes jellege miatt a hagyományos köteges csomagolóknak alacsony sebességgel kell működniük, hogy garantálják a kiváló minőséget, a termék sérülése nélkül. Egy kifejezetten csokoládétermékekhez tervezett csúcstechnológiás csokoládé csomagoló gép segítségével rendkívül nagy sebesség érhető el, a legkímélőbb kezeléssel kombinálva a termelés növelése érdekében.

Gyors és gyengéd csomagológép kifejezetten bevonatos és töltött csokoládétermékekhez

A Theegarten Pactec EMC1 nagy sebességű csomós csomagoló, amelyet kifejezetten nagy mennyiségű csokoládétermék gyors és finom csomagolására terveztek. A folyamatos mozgás elvét alkalmazó teljes szervovezérlés garantálja, hogy a legérzékenyebb termékek alumínium fóliába csomagolása is megoldható legyen.

A gép automatikus sebességszabályozóval rendelkezik, amely adaptálódik a betáplálási sebességhez és a termékek rendelkezésre állásához. A maximális üzemi sebesség 900 darab / perc. A bejövő termék szinkronizálva van egy szakaszos betápláló szalaggal.

A csomagolóanyag pazarlásának csökkentése érdekében az EMC1 egy „nincs termék, nincs csomagolás” eszközzel rendelkezik, és a legmagasabb minőség-ellenőrzés érdekében a gép automatikusan elutasítja a hibás, rosszul regisztrált és a nem csomagolt termékeket.

Az EMC1 kiváló hozzáférhetőséggel rendelkezik a tisztításhoz és karbantartáshoz. A berendezés egyfelhasználós, rendkívül egyszerűen kezelhető az intuitív érintőképernyős HMI segítségével. Az automatizált funkciók magukban foglalják az okosillesztőt, amely a gép leállása nélkül is biztosítja a csomagolóanyag cseréjét, és a fotoelektromos nyomtatási regisztrációs rendszert.

Csokoládé csomagoló gép előnyök:

  • Az óvatos kezelés lehetővé teszi a legérzékenyebb termékek csomagolását is
  • Kifejezetten a bevonatos és töltött csokoládétermékek csomagolása
  • Nagy sebesség, akár 900 darab / perc, automatikusan beállítva az etetési sebességhez
  • Szervovezérlés a nagyobb megbízhatóságért és csökkentett zajért
  • Egykezelős, egyszerű érintőképernyős HMI interfész

 

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.