Kabinet sejtméreg gyógyszerekhez - Class II

Biztonságos kabinet sejtméreg gyógyszerekhez: veszélyes anyagokkal történő műveletek végzéséhez használják, sejtméreg gyógyszerek elkészítése során, amint azt számos európai országban előírják.

Ideális Class II besorolású konfiguráció, a megerősített biológiai biztonságért és a karbantartási költségek csökkentéséért

A Telstar Life Sciences CytoUltra berendezése 3 szűrővel rendelkezik, ahol a harmadik HEPA szűrőt a CytoUltra munkaasztala alatt helyezték el, ami csapdába ejti a szennyezőket, így megakadályozva, hogy kikerüljenek a szabadba. A fő HEPA szűrő és a kilépő oldali HEPA szűrő megerősíti a biztonságot, amit az erősen mérgező vegyületek kezelése megkövetel.

A sejtmérgekre vonatkozó EN 12469 és DIN 12980 szerint certifikált, Class II besorolású CytoUltra a legkorszerűbb termék- és kezelővédelmi vonásokkal rendelkezik, és ergonómiai kialakítása a legjobb munkahelyi körülményeket teszi lehetővé.

A harmadik HEPA szűrőfokozat könnyen cserélhető a berendezés alsó részében, és a szűrő-eltömődés kiszámítása minimálisra csökkenti a karbantartás költségét és időigényét. A távolsági PC Ultra logger szabályozás alkalmas a P3 laboratóriumokhoz.

Kabinet sejtméreg gyógyszerekhez előnyei:

  • A harmadik szűrőfokozat kizárja a szennyezési kockázatokat az egység szervizelése során.
  • A szűrőcsere elvégezhető a szennyezők eltávolítása nélkül.
  • Turbó elszívásos funkció-kulcs a kezelő védelmének növelésére.
  • UV sterilizáló ciklus – időkapcsoló.
  • Ablak belső oldala a tisztításhoz szerszám nélkül is hozzáférhető.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.