Bioreaktor szabályzó méretnöveléshez

Bioreaktor szabályzó méretnöveléshez: a folyamatnövelés kihívása az, hogy a laboratóriumi rendszernek közel azonos paraméterekkel kell rendelkeznie, mint az üzeminek. Ehhez egy olyan szabályozórendszerre van szükség, ami nagyszámú inputot és outputot képes kezelni, rendelkezik egy kijelzővel, amin láthatóak a folyamat paraméterek, riasztások, trendvonalak, és számos más tulajdonság.

Bioreaktor szabályozórendszerek a laboratóriumitól az üzemi méretig

Az Applikon i-Control egy könnyen használható, méretnöveléshez is alkalmas biorektor szabályozó berendezés, amely lehetővé teszi a bioreaktorok szabályozását a laboratóriumitól az üzemi méretig. Az i-Control segítségével egy érintőképernyőn befolyásolhatjuk a folyamatunk legfontosabb paramétereit.

A zökkenőmentes méretnövelés időt és pénzt takarít meg, annak köszönhetően, hogy ugyanazt a berendezést használja a laboratóriumi és az üzemi méretben is. A rendszer kulcsa az egyszerű kezelhetőség, ami lehetővé teszi a folyamat változása esetén a szabályozó paraméterek változtatását is, így nincs szükség külön kezelői beavatkozásra.

Bioreaktor szabályzó méretnöveléshez előnyei:

  • Felhasználóbarát
  • Megbízható, méretnövelhető, flexibilis
  • Riasztások és meghatalmazások kezelése
  • Sterilizációs és CIP folyamatok kezelése

Applikon Biotechnology, a korszerű bioreaktorok világszerte vezető fejlesztőke és szállítója, laboratóriumi mérettől a termelő egységekig.

Filenév Filetípus Fileméret
Applikon iControl leaflet.pdf application/pdf 1.06 MB