Automata sütemény kiszerelő gép

A sütemények, kekszek és hasonló készítmények gondos kezelést igényelnek a sütéstől a csomagolásig. Erre kiválóan alkalmas egy kiszerelő gép. A sütőipari kiszerelő rendszerek legújabb generációja növeli a termelés sebességét, miközben csökkenti a durva kezelés miatti veszteséget. Javíthatják a csomagolás hatékonyságát is, azáltal, hogy egységesebb terméket juttatnak a csomagoló rendszerekhez.

Kényes süteményekhez és kekszekhez tervezett modul rendszerű kiszerelő rendszerek

A FourPack cég PDS jelű kiszerelő rendszerét sütemények és hasonlóan kényes termékek nagy sebességű szállítására tervezték a kemencétől a csomagolásig.
A PCB része a szállítószalag rendszer. Ez folyamatos 24/7 használatra tervezett acél keretes gép, amelynek könnyen eltávolítható AISI 304 típusú rozsdamentes acélból készült lemezein csúszik a PU (poliuretán) szalag. Ez könnyűvé és gyorssá teszi a karbantartást és tisztítást. A szalag terelést és központosítást mikrokapcsolók segítségével ellenőrzik és helyesbítik, a görgők pedig karbantartást nem igénylő csapágyazással rendelkeznek. Az opciók között vannak visszahúzó szalagok, termék kidobáshoz.
A PDB gravitációs irányító lemeze ön-központosító, köszönhetően motorizált mozgatható felszerelésének. Ez automatikusan kiegyensúlyozza a termék beadó szalagok bármilyen csúszását. A sütemények a lemez hajlásszöge által meghatározott ütemben vannak betáplálva, és terelők segítségével a haladó szalagra helyezve. Mindegyik 304 jelű rozsdamentes acél PDB egység a felhasználó meghatározott igényei szerint készül, hogy a tökéletes termék irányítást biztosítsa.
A PNS sütemény rakodó 2 vagy 3 betápláló szalagot működtet, hogy felgyorsítsa a terméket és a folyamatos áramlást biztosítsa az egységhez. A PNS minden sütemény formát tud kezelni, de kerek termékeket egymásra tud rakni és közvetlenül teszi a vibrációs csatornákra.
Az erőteljes kialakítás lehetővé teszi, hogy a PNS rakodó 24/7 rendszerben dolgozzon, percenként 900 egységgel.

Kiszerelő gép előnyei:

• Kiváló minőségű sütemény kiszerelő egységek, célzottan nagy volumenű termeléshez tervezve
• A teljesen rozsdamentes kialakítás hosszú élettartamot, kevés karbantartást és könnyű tisztítást jelent
• Mérték utáni irányító és töltő opciók a meghatározott termék igényekhez igazítva
• Karbantartást nem igénylő csapágyazások és a szalagok Z csatlakozása
• 24/7 rendszerben folyamatosan, percenként 900 egység teljesítménnyel dolgozva, növeli a kibocsátást

Four Pack (http://www.fourpack.it/?lang=en) Is an Italian company specialized on full handeling and packaging lines for bakery products, such as cookies, rusks, biscuits and rice wafels.