Átlátszó üveg folyadék vizsgáló

Az átlátszó üveg folyadék vizsgáló,  fiolák és üvegek vizsgálatára rendkívül hasznos a gyógyszeriparban, mivel kritikus kérdés ezen termékek megfeleő ellenőrzése. Bizonyos részecskéket nehéz észrevenni szabad szemmel és különleges megvilágítás nélkül. Egy egyszerű, nem roncsoló vizsgálati módszer különleges megvilágítással optimális megoldást nyújt az üveg tartályokban előforduló szennyezés vizsgálatára, laboratóriumi környezetben.

Látható részecskék felderítése fiolákban, ampullákban és átlátszó üveg palackokban

Az Adelphi cég Apollo II nevű laboratóriumi egységét részecskék hatékony felderítésére tervezték átlátszó palackokhoz, fiolákhoz és ampullákhoz. A lámpa magassága beállítható a kényelmes munkavégzéshez. Két energiahatékony LED fényforrás biztosítja a  2000 – 3750 Lux megvilágítást. Az ötletes szerkezet úgy működik, hogy megforgatja a tartályokat a két panel előtt, így a világos színű részecskék a fekete, a sötétek a fehér panel előtt láthatóvá válnak.

Az egységen van egy leszerelhető diffúzor a színes üvegekhez. A fényforrások élettartama
50 000 óra, ami napi 8 órával számolva több, mint 17 év.

Az átlátszó üveg folyadék vizsgáló előnyei:

  • Ötletes összeszerelés és szétszerelés szerszám használat nélkül
  • Kis alapterület, könnyű tárolni
  • A könnyen összehajtható váz helytakarékos, összehajtva a vizsgáló felületek nem sérülékenyek
  • Ergonomikus kialakítás, állítható magasság és szög a kezelő kényelme érdekében
  • Teljesíti az Európai Gyógyszerkönyv 2.9.20 jelű meghatározását és az Amerikai Gyógyszerkönyv 41 (1970) fejezetének 6.1 szakaszát.

Az Adelphi elsősorban a gyógyszer- és a kozmetikai ipar számára gyárt folyadéktöltő berendezéseket, és ezen gépek kiegészítő berendezéseit, mint a kupakzáró, folyadékvizsgáló, stb.