Applikon bemutatja a Lucullus-t: Eljárás Információs Irányítási Rendszert

Lucullus PIMS software, lehetőséget ad a felhasználónak, hogy figyelemmel kísérje, és ellenőrizze biológiai eljárásait, és széles eszköztárat kínál a platformok közötti folyamat-adatok elemzéséhez. A folyamatra vonatkozó információkat, különböző típusú bioreaktorokban keletkezett adatok és a különböző tenyészetek széles választéka alapján állítja elő.

Lucullus, az adatokat információvá alakítja

A software tartalmaz olyan funkciókat, mint kísérletek megtervezése, reaktor tervezése, közeg előkészítése és nyomon követése, párhuzamos feldolgozás, , SCADA, adatkeresés és adagjelentés. A software összevonása az Applikon bioreaktor rendszerek széles választékával, egy egyedi rendszert kínál a felhasználónak a validálható, gyorsan nyomon követhető fejlesztéshez és az alapkutatáshoz.

 

A kisebb, párhuzamos bioreaktorokban elhelyezett, a korábbinál több érzékelő által létrehozott egyre növekvő mennyisége fejlett software-t igényel, hogy ezeket az adatokat hasznos információkká alakítsa. Lucullus PIMS az adatfeldolgozás egy új dimenzióját kínálja. Az adatkezelés és az  adatelemzés a K&F jövőjének és a gyógyszeripari eljárások fejlesztésének a kulcsa.

 

A Lucullus PIMS fő moduljai a következők:

  • Tervezés, receptúrákkal, reaktorok elhelyezésével és kísérletek megtervezésével kapcsolatos tevékenységek,
  • Előkészítés, közeg előkészítése, tárolása és komponensek visszavezethetősége,
  • Végrehajtás, (párhuzamos) eljárások elvégzése, adatok bemutatása és tárolása,
  • Kiértékelés, adatelemzés, előadások, automatikus jelentés-készítés, modellezés és különböző tenyészetek adatainak összehasonlítása.
Applikon bemutatja a Lucullus-t:  Eljárás Információs Irányítási Rendszert