Anritsu Röntgen-sugaras berendezése, vezető az iparágban

Anritsu Röntgen-sugaras vizsgáló rendszerei, az ipar, vezető, on-line vizsgáló eszközei, amik egy megállásos hozzáférést biztosítanak terméke minőségének részletes fényképéhez. Amikor az Anritsu-t választja, a fejlett, ipari minőségellenőrzés legjobb berendezését kapja. A csapat kész terméke minőségének biztosítására és fejlesztésére, azt Ön által igényelt technológiával. Anritsu az ipar vezetője, nagyobb felbontású Röntgen-sugaras technológiát kínálva, mint bárki más az iparban.

 

  • standard HD imaging  (standard HD képalkotás) és az Ultra HD technológia, konzisztensen mutatja ki az akár a,6 mm-es fémszemcséket és az 1,0 – 2,0 mm-es csont, üveg és kő darabokat.
  • Az Ultra HD equipment  (berendezés), még a legapróbb szennyezést is kimutatja – 0,2 mm-es vasas, nem vasas és rozsdamentes acél gömböket, gyártósori sebesség mellett.
  • Mindezen túlmenően, Anritsu kínálja a korszerű DualX technology (kettős, Röntgen-sugaras technológiát), ami kiterjeszti a képalkotási és elemzési képességeket, és maximálisra növeli az olyan kis sűrűségű szennyezők, mint csont és kő kimutatását.

 

A rendszer páratlan egyenletességet, megismételhetőséget és egyszerű üzemeltetést kínál, mindezt a tulajdonosi árnál is olcsóbban. Tewkintse meg a bemutatkozó videót, hogy még többet tudjon meg az Anritsu Röntgen-sugaras detektálás előnyeiről.

Anritsu Röntgen-sugaras berendezése, vezető az iparágban