Automata zsákoló gép nyitott zsákokhoz

Automata zsákoló gép: a nyitott zsákokba sokféle termék csomagolható, többféle térfogatsűrűséggel és folyási tulajdonságokkal. Pontos súlymérés és zsák kiadás szükséges a folyamat automatizálásakor.

Automatikus adagolás és töltés nyitott zsákokba

Az FS368 COMBI monoblokkos zsákológép a teljesen automatikus megoldás nyitott szájú zsákok töltésére. Mint minden Paglierani tervezés, ez is erős és alkalmas agresszív környezetben is, könnyen integrálható bármely gyártó sorba, a zsákok levarrhatók, leforraszthatók vagy lezárhatók kapcsokkal.

A töltőcső állítható a  különböző szélességű zsákokhoz. A zsákok jelenlétének érzékelői biztosítják hogy a töltés csak akkor történjen, ha a zsák megfelelően van elhelyezve. A formázó berendezés a töltőcső része, és biztosítja a zsák tetejének tökéletes igazítását. Nem szükséges beállítás a zsákméret eltérései esetén. Porvédő terelőlapok és porelszívó csatlakozók pormentes környezetet biztosítanak a töltés során. A teli zsákot a szállítószalagra helyezi, pneumatikusan működtetett emelő- és süllyesztő mozdulattal. Opcionális extrafelszereltségként, a szállítószalaggal érintkező alkatrészek rozsdamentes acélból készülhetnek.

Legfőbb jellemzői:

  • KOMPAKT: minden gépi művelet, beleértve az üres zsákok elhelyezését, a töltést és a lezárást (varrással, hegeszttéssel vagy mindkettő) egy mindössze 3,2 m hosszú és 2,3 m széles térben történik
  • MEGBÍZHATÓ: A teljes töltési folyamatot (a zsák szájának kialakítása és lezárása) egy megfogó rendszer segíti, amely a zsák tetejét minden fázisban megtartja, és a zsákot a felvétel pillanatától kezdve soha nem engedi el.
  • VÁLTOZATOS: A töltőgép képes a legkülönbözőbb anyagokból készült zsákok csomagolására (papír, szövött vagy laminált zsákok, polipropilén, polietilén).
  • EGYSZERŰ: robusztus kialakítás, a legmagasabb teljesítménykövetelményeknek megfelelően tervezve, könnyen kezelhető és karbantartható.
  • BIZTONSÁGOS: a belső védőburkolat biztonságos munkakörnyezetet biztosít, miközben a tolóajtókon keresztül könnyű hozzáférést tesz lehetővé a karbantartáshoz.
  • NAGY TELJESÍTMÉNY: Az elektronikus vezérlőrendszerek lehetővé teszik a zsáktöltő géppel a magas termelési sebesség és megbízhatóság elérését.

A zsák zárásra a következő kialakítások valósíthatóak meg:

Az Automata zsákoló gép előnyei

  • Teljesen automatizált és ellenőrzött folyamat
  • Pontos mérés minden termék típusnál
  • Papír, rafia és műanyag zsákokra
  • Könnyű felállítani és karbantartani
  • Megfelel a nemzetközi biztonságtechnikai szabályzásoknak

A Paglierani cég jó nevű gyártója az ömlesztett anyagok kis és közép méretű csomagolási megoldásainak.

A Paglierani egy jól ismert olasz gyártó, aki elsősorban a kis- és közepes méretű zsákolási problémákra kínál megoldásokat.