A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és az eszköz kiválasztását gondosan a termék típusához és minőségéhez kel igazítani. A hagyományos karamell főző gép -ek rugalmatlanok lehetnek, amikor...
Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...
Az egyéb édesipari gyártásban szerzett tapasztalatok alkalmazása vezetett a piskóta típusú termékek technológiai berendezéséinek tervezéséhez: Swiss-roll piskóta, rétegezett piskóták, torták. A termékváltás egy berendezésen belül bonyolult és költségigényes folyamat. Egy...
A levegővel habosított termékek keverése nem egyszerű feladat: az eljárás során a levegő mennyisége csökken a keverékben, ez a termékminőség romlásához vezet. Egy speciálisan tervezett folyamatos működésű légbekeverő lehetővé teszi...
Fluid-ágyas granulálás: nagy teljesítményű, folyamatos protechnológiai rendszer két berendezés együtteséből tevődik össze. A porkomponenshez porlasztott folyadék a Hosokawa Flexomix gyors keverőben granulátumot képez, melyet fluid szárítóban szárítunk a kívánt nedvességtartalomig....
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat. Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához. Azonban, ezek rendelkezésre...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Folyamatos porbekeverő gép: bizonyos keverési feladatok egyedi kihívásokat jelentenek, és a gyártóknak olyan berendezésekre van szükségük, amiket eme kihívások specifikus kezelésére terveztek. Amikor egy, egy-műveletes eljárásra van szükség, és nagy...
Vegyipari dagasztógép: a rendkívül magas szilárd-anyag tartalommal rendelkező, erősen viszkózus anyagok hatékony keverése nehézkes lehet, és a hagyományos sajtoló (extrúder) típusú gépekkel kapott eredmények, gyakran nem kielégítőek. A dagasztási technológiával...
Nagynyomású homogenizáló: Amikor a gyártási folyamatnál rendkívül finom szemcsés, homogenitált emulzióra van szükség, a hagyományos, fogazott gyűrűs diszpergálók nem minden esetben hatékonyak. A mikro-emulziókhoz szükséges, ténylegesen rendkívül nagymértékű méretcsökkentés érdekében,...
A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a kifejezetten kisüzemi célokra...
Keverő homogenizáló gép magas viszkozitású folyadékokhoz: a magas viszkozitású összetevők, mind az élelmiszer-, mind a vegyi, feldolgozó iparban, speciális feldolgozó berendezéseket igényelnek. Az erősen viszkózus anyagokból konzisztens hab előállítása, érzékeny...
Aszeptikus habosító berenedezés: az olyan termékek, mint hab, joghurt, vaj, sajt és még sok más, steril körülmények közötti keverést és levegőztetést igényelnek, és emellett, szigorúan be kell tartani az élelmiszergyártás...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.