TOPER kávépörkölő – „just in time”

Új trend manapság a vendéglátásban, hogy egyre több kávézó tér rá a saját pörkölés izgalmas útjára. Ezen igény kiszolgálására Törökországból szereztünk új gyártópartnert. A Toper 1954 óta gyártja kávépörkölő berendezéseit. A kezdeti garázsból mára kinőtt 2000 m2-es telephelyen működő családi vállalkozás az izmiri gazdaságot erősíti, 133 országba szállított gépeivel. Magyarországon és Közép-Európában kizárólagosan a Holimex Kft. értékesíti a kiváló minőségű Toper kávépörkölőket.

Toper Cafemino pörkölő

Toper Cafemino pörkölő

A kiállításra a termékcsalád legkisebbjét, a „Cafemino” névre keresztelt, 1 kg zöldkávé egyszeri pörkölésére alkalmas pörkölőt vittük el, elektromos kivitelben. Különlegesen szép külsejével, és a pörkölésből adódó finom illatával hamar elnyerte a látogatók tetszését. A törökországi képviselővel karöltve két óránként pörköl-tünk meg egy adagot, melyre nagy számmal érkeztek a kíváncsiskodók. Másnap, a helyben pörkölt brazil santos kávészemeket lefőzve kínáltuk vendégeinket.

TOPER kávépörkölő – „just in time”A működés közben bemutatott pörkölő sok értékes és jó hangulatú tárgyalás apropójául szolgált, természetesen el is kelt a bemutatott darab. A kiállítás óta két 20-25 kg/h kapacitású pörkölőt is sikerült értékesítenünk, melyek közül az egyik gázfűtésű, a másik pedig elektromos kivitelű. A gázos pörkölőhöz még kőmentesítő és őrlő-csomagoló berendezés is társult, melyek segítenek egy felvidéki, vadonatúj kávézó saját márkás pörkölt kávéjának megteremtésében.

A Toper termékekkel kapcsolatban bátran keressék fiatal mérnök kollégánkat,
Kapu Tibort a +36 (30) 556-2358-as telefonszámon,
vagy e-mailben: tibor.kapu@holimex.hu.

TOPER kávépörkölő – „just in time”
TOPER kávépörkölő – „just in time”