Új tablettázósor indítása

A Frankfurt-i, Németország, Achema 2015 során, ACG Worldwide útjára bocsátotta új Protab 300-as tablettázósorát. Az ilyen sorok között az első, a Protab 300 újraírja a kis és közepes adagokban történő tabletta gyártást, állítja a vállalat. Új vonásokkal, mint a keverőlapátos adagoló és az instAmend (azonnali hibajavító) filozófia, a Protab 300 minimális termelési költség mellett az üzemelés során előforduló hibás kiütések azonnali detektálását biztosítja.

 

A w360 fokos hozzáférhetőségnek köszönhetően, a  Protab 300 egyszerű hozzáférést biztosít az összes fontos részhez, a tisztítási idő csökkentése érdekében. A kis tömegű egységek és perifériák  mellett, (egyik eltávolítása sem igényel 1 percnél többet), a Protab 300 , 30 percen belüli gépészeti átállást kínál, ezáltal, jobb gépkihasználást és kevesebb állásidőt biztosítva.A Protab 300-at, mint sokcélú platformot alakították ki, amivel kényelmesen lehet a kapacitást csökkenteni vagy növelni.

 

Shankar Gupta, CEO, az ACG-Pam legfelsőbb vezetője (ACG Worldwide egyik része) mondja, “A gyógyszergyártást az emberi biztonság és a nagy termelékenység vezérli. Miután eme követelmények megértésére gondosan rávettük a vevőinket, újra felfedeztük a tablettázási technológiát a Protab-bal.

 

A játékszabályokat teljesen megváltoztatva, a Protab 300 minden területen pontszerző — ergonómiai helyigény, gazdaságos kialakítás, gyors és egyszerű üzemeltetés,egyszerű, de alapos tisztítás és nagy szabályozási alkalmazkodás.

Új tablettázósor indítása
Guru Dutt
Slide in slide out dust extraction system
Mechanical change-over in less than 30 minutes