Temperáló gépek
Temperáló gépek
A csokoládét egy melegítési és hűtési cikluson keresztül vezetik át, hogy a végtermék sima és fényes felületet kapjon, minőségében kiváló maradjon a termék a lejárati idő végéig. A temperáló gépek automatizálják ezt a folyamatot, egyenletesen eloszlatják az olvasztott csokoládé kristályszerkezetét. A bevonatok megjelenésének és textúrájának javításán kívül a sűrűbb és egyenletesebb kristályosodásnak az is az előnye, hogy lassítja a zsírvándorlást a csokoládéval töltött termékekben.
Milyen temperáló berendezésre van szüksége?
Kézi temperálógép
Olvasztás és temperálás kényelmes kézi csokoládé öntéshez. Készítsünk csokoládét, ahogy a legjobb...
Szakaszos temperálógép csokoládéhoz és töltelékekhez
Ideális csokoládéalapú töltelékek és ízesített csokoládé adagok készítésére. Temperáljuk a töltelékeket, miközben...
Ipari mini temperálógép
Főleg bevonók töltésére, kis letöltők és díszítőrendszerek számára használatos Kis léptékű, professzionálisan...
Csokoládé temperáló gép – enegiatakarékos…
Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de...
Hűtőszalag temperáláshoz / bevonáshoz
Nagyobb méretű csokoládégyártáshoz, bevonás vagy temperálás után folyamatos eljárásban használatos a hűtőszalag....
Szakaszos üzemű automata temperálógép
Sarzs rendszerű automatikus temperálógép közepes léptékű termeléshez Temperáljunk energiahatékony eljárással A Hacos...
Automata, folyamatos üzemű temperálógép szivattyúval
Folyamatos üzemű temperálógép közepes léptékű folyamatokhoz. Kezdjünk termelni költséghatékony folyamatos eljárással A...
Csokoládé bevonó – tempráló géphez
A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...
Milyen terméket állít elő?
Üdvözöljük! Szívesen hallanánk a folyamatáról! üzenjen nekünk, és mi válaszolunk 24 órán belül vagy hívjon fel a ..... számon +36 70 676 5795
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük