Őrlőberendezések
Őrlőberendezések
Az őrlőberendezések forgó törőelemeket, vagy pengéket használnak a különböző anyagok méretének csökkentésére. Az őrlést a különböző termékek textúrájának és folyási tulajdonságainak javítására, valamint az élelmiszerek, például kávé, fűszerek, cukor, diófélék, szezámmag, mák, lencse, búza és rizs ízének fokozására használják. A megfelelő fordulatszám és őrlőelemek és kiválasztása lehetővé teszi az anyagok széles körének durva vagy finom porrá őrlését.
Milyen ipari daráló berendezésre van szüksége?
Dió daráló gép
Dió daráló gép: a dió darálásakor viszonylag nagy mennyiségű porszerű melléktermék keletkezhet....
Cukordaráló gép
Cukordaráló gép: kifejezetten a cukor darálására tervezett malom, de használható még más,...
Üzemi diódaráló – diófélékhez
Sok édesipari és sütőipari gyártó elvárása, hogy az olyan hozzátevők, mind diófélék,...
Húsipari röntgen detektor
A húsipari röntgen detektor képes kimutatni a szennyeződéseket pl: csirkemellből, csirkehúsból, virsliből,...
Granola törőgép – sült granola…
A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk. Ahhoz...
Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez
Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a...
Milyen terméket állít elő?
Üdvözöljük! Szívesen hallanánk a folyamatáról! üzenjen nekünk, és mi válaszolunk 24 órán belül vagy hívjon fel a ..... számon +36 30 833 1654
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük