Őrlőberendezések

Őrlőberendezések

Az őrlőberendezések forgó törőelemeket, vagy pengéket használnak a különböző anyagok méretének csökkentésére. Az őrlést a különböző termékek textúrájának és folyási tulajdonságainak javítására, valamint az élelmiszerek, például kávé, fűszerek, cukor, diófélék, szezámmag, mák, lencse, búza és rizs ízének fokozására használják. A megfelelő fordulatszám és őrlőelemek és kiválasztása lehetővé teszi az anyagok széles körének durva vagy finom porrá őrlését.

Milyen ipari daráló berendezésre van szüksége?

Dió daráló gép
Dió daráló gép

Dió daráló: a dió darálásakor viszonylag nagy mennyiségű porszerű melléktermék keletkezhet. Mogyoró,...

Cukordaráló
Cukordaráló

Cukordaráló: kifejezetten a cukor darálására tervezett malom, de használható még más, hasonló...

Törő, sült granola lapokhoz
Törő, sült granola lapokhoz

A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk.  Ahhoz...

Hengeres malom, kávébabhoz
Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom kávébabhoz: amikor szűrt kávétól a törökös kávéig van szüksége a...

Kisüzemi lineáris szita dió- és mogyorófélékhez
Kisüzemi lineáris szita dió- és…

Kisüzemi lineáris szita dió- és mogyorófélékhez A por leválasztása és a magok...

Milyen terméket állít elő?

Filteres kávé

Instant kávé

Koffeinmentes kávé

Őrölt kávé

Zsuzsanna Gyenge

Üdvözöljük! Szívesen hallanánk a folyamatáról! üzenjen nekünk, és mi válaszolunk 24 órán belül vagy hívjon fel a ..... számon +36 30 833 1654

Keressen minket!

Minden adatát bizalmasan kezeljük

Őrlőberendezések