Konsírozó gépek

Konsírozó gépek

A konsírozás a csokoládégyártás kritikus lépése. Ebben a fázisban a csokoládékeveréket egy konsírozó berendezésben keverik és ennek felületét lekaparják, ami lehetővé teszi, hogy a kakaóvaj szétválassza az összetapadt részecskéket és egyenletesebben eloszlassa a kakaóvajat. A folyamat során keletkező hő hatására a savak elpárolognak, javítva a késztermék textúráját és aromáját. Korábban kagylóhéj alakú edényeket használtak erre a célra, innen kapta a berendezés a nevét.

Milyen csokoládé készítő berendezésre van szüksége?

Csokoládégolyó készítő gép
Csokoládégolyó készítő gép

Automatikus golyó bevonáshoz Fokozzuk a termelést, megtartva a minőséget A Hacos cég...

Csokoládé bevonó gép - kis méretű
Csokoládé bevonó gép – kis…

Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül,...

Csokoládé bevonó - tempráló géphez
Csokoládé bevonó – tempráló géphez

A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...

Csokoládé temperáló gép - enegiatakarékos kivitel
Csokoládé temperáló gép – enegiatakarékos…

Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de...

Csokoládé temperáló gép
Csokoládé temperáló gép

Ha meglévő hagyományos csokoládé temperáló gépeink költségesek, energiaigényesek és állandó felügyeletet követelnek...

Csokoládé hűtőalagút - higiénikus kivitel
Csokoládé hűtőalagút – higiénikus kivitel

Változtatható, csokoládék, csokoládé bevonatú és krémes termékek széles tartományának pontosan vezérelt hűtésére...

Csokoládé letöltő szilárd és töltött csokoládékhoz
Csokoládé letöltő szilárd és töltött…

Amikor csokoládék széles választékát akarjuk gyártani kisebb mennyiségben, nagy csokoládé letöltő gépekkel...

Csokoládébevonó közepes termelő teljesítményhez
Csokoládébevonó közepes termelő teljesítményhez

Minőségi bevonó 100 – 500 kg/óra teljesítménnyel Az érintőképernyős vezérlőpanelen minden mozzanat...

Milyen terméket állít elő?

Bevonó csokoládé

Csokoládé

Csokoládé bevonatok

Csokoládé bonbonok

Csokoládé szeletek

Csokoládé töltelék

Fejes Tamás

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107

Keressen minket!

Minden adatát bizalmasan kezeljük

Konsírozó gépek