Csokoládé

Csokoládégyártás

Amikor csokoládét készít, gyakran saját, különleges recept alapján teszi, amelytől egyedivé válnak csokoládétermékei. Nem számít, hogy kézműves vagy ipari méretű gyártóüzemet fejleszt, számos technológiai újítás segítheti Önt. Csokoládékészítő berendezések minden méretre és ízlésre.

Milyen csokoládégyártó berendezésre van szüksége?

Csokoládégolyó készítő gép
Csokoládégolyó készítő gép

Automatikus golyó bevonáshoz Fokozzuk a termelést, megtartva a minőséget A Hacos cég...

Csokoládéformázó tömeggyártáshoz
Csokoládéformázó tömeggyártáshoz

Csokoládéformázó üreges csokoládéfigurák tömeggyártásához Gyártsunk többféle üreges csokoládéfigurát nagy léptékben A Hacos...

Csokoládé bevonó - tempráló géphez
Csokoládé bevonó – tempráló géphez

A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...

Csokoládédíszítő gép - több fúvókával
Csokoládédíszítő gép – több fúvókával

Készítsen cikk-cakkos, sarkos vagy hurkos díszítést a bevont termékekre a csokoládédíszítő gép...

Csokoládé temperáló gép - enegiatakarékos kivitel
Csokoládé temperáló gép – enegiatakarékos…

Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de...

Csokoládé csomagoló gép - Nagy Sebességű
Csokoládé csomagoló gép – Nagy…

Az alumínium fóliával végzett csomós csomagolás népszerű módszer az egyes csokoládétermékek vonzó...

Csokoládé csomagoló gép - csavarásos technológia
Csokoládé csomagoló gép – csavarásos…

Az egyes csokoládétermékek nagy tételű egyenkénti csomagolása gyengéd kezelést igényel. A hagyományos...

Csokoládébevonó gép - közepes termelő teljesítményhez
Csokoládébevonó gép – közepes termelő…

Minőségi csokoládébevonó gép 100 – 500 kg/óra teljesítménnyel Az érintőképernyős vezérlőpanelen minden...

A csokoládégyártás feldolgozási lépései

Golyós malmok

Milyen terméket állít elő?

Válassza ki csokoládéipari berendezéseit!

Érdekli a csokoládékészítés? Szeretné fejleszteni vagy bővíteni csokoládétermelését? Gondolt már például arra, hogy saját csokoládékeveréket állítson elő? Szeretné finomítani a csokoládéját, hogy még jobb íze legyen? Tudja hogyan burkolja be a süteményeit? Hatékony és higiénikus a csokoládéformázási folyamata? Tud előnyt kovácsolni a csokoládé one-shot technológiával történő formázásából?

Berendezéskínálatunk a 3 vagy 5 hengeres finomítóktól kezdve az energiatakarékos golyósmalom megoldásokon át a hagyományos száraz és nedves konsolási megoldásokig, tárolótartályokig és temperáló gépekig, bevonó sorokig, egy lövetű vagy hagyományos héjformázásig és még sok más megoldásig terjed.

Segítünk Önnek javítani a csokoládéval bevont szeletek, kekszek és sütemények gyártását. Emellett támogatást nyújtunk csokoládétáblák, csokoládé üreges figurák és csokoládé pralinék gyártásában is. Továbbá mi a helyzet a csokoládélencsékkel, -chipsekkel vagy -babokkal? Vagy burkolt közepű süteményekkel?

A kívánt teljesítménytől függően félautomata vagy teljesen automatizált technológiákat is kínálunk. Böngésszen megoldásaink között az alábbiakban, vagy hívjon fel minket, hogy személyesen is megbeszélhessük igényeiket!

Csokoládégyártó berendezés működés közben

Benjámin Bruncsics

Üdvözöljük! Szívesen hallanánk a folyamatáról! üzenjen nekünk, és mi válaszolunk 24 órán belül vagy hívjon fel a ..... számon +36 70 676 5795

Keressen minket!

Minden adatát bizalmasan kezeljük

Csokoládé
csokoladegyartas-hero