Csokoládé

Csokoládégyártás

Amikor csokoládét készít, gyakran saját, különleges recept alapján teszi, amelytől egyedivé válnak csokoládétermékei. Nem számít, hogy kézműves vagy ipari méretű gyártóüzemet fejleszt, számos technológiai újítás segítheti Önt. Csokoládékészítő berendezések minden méretre és ízlésre.

Milyen csokoládégyártó berendezésre van szüksége?

Csokoládégolyó készítő gép
Csokoládégolyó készítő gép

Automatikus golyó bevonáshoz Fokozzuk a termelést, megtartva a minőséget A Hacos cég...

Csokoládé temperáló és bevonó gép
Csokoládé temperáló és bevonó gép

Ha a jelenlegi bevonó megoldásunk túl költséges, csökkentenünk kell az üzemelési költségeket...

Csokoládé bevonó - tempráló géphez
Csokoládé bevonó – tempráló géphez

A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...

Csokoládé temperáló gép
Csokoládé temperáló gép

Ha meglévő hagyományos csokoládé temperáló gépeink költségesek, energiaigényesek és állandó felügyeletet követelnek...

Csokoládébevonó közepes termelő teljesítményhez
Csokoládébevonó közepes termelő teljesítményhez

Minőségi bevonó 100 – 500 kg/óra teljesítménnyel Az érintőképernyős vezérlőpanelen minden mozzanat...

Csokoládéfigura csomagológép - automata
Csokoládéfigura csomagológép – automata

A szezonális és alkalmi jellegük miatt különösen népszerű csokoládéfigurák kulcs üzletet jelentenek...

Sima aljú csokoládéürítő
Sima aljú csokoládéürítő

Az öntőformából való kiszedés gyakran jelenti a szűk keresztmetszetet a csokoládégyártásban, és...

Kisméretű csokoládébevonó
Kisméretű csokoládébevonó

Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül,...

A csokoládégyártás feldolgozási lépései

Bevonatoló, bevonó és drazsírozó gépek

Bevonó gépek

Dekoráló berendezések

Golyós malmok

Ipari dagasztógépek

Keverő gépek

Konsírozó gépek

Letöltő, öntő gépek

Temperáló gépek

Milyen terméket állít elő?

Bevonó csokoládé

Csokoládé bevonatok

Csokoládé bonbonok

Csokoládé szeletek

Csokoládé töltelék

Trüffel golyó

Üreges csokoládé figurák

Válassza ki csokoládéipari berendezéseit!

Érdekli a csokoládékészítés? Szeretné fejleszteni vagy bővíteni csokoládétermelését? Gondolt már például arra, hogy saját csokoládékeveréket állítson elő? Szeretné finomítani a csokoládéját, hogy még jobb íze legyen? Tudja hogyan burkolja be a süteményeit? Hatékony és higiénikus a csokoládéformázási folyamata? Tud előnyt kovácsolni a csokoládé one-shot technológiával történő formázásából?

Berendezéskínálatunk a 3 vagy 5 hengeres finomítóktól kezdve az energiatakarékos golyósmalom megoldásokon át a hagyományos száraz és nedves konsolási megoldásokig, tárolótartályokig és temperáló gépekig, bevonó sorokig, egy lövetű vagy hagyományos héjformázásig és még sok más megoldásig terjed.

Segítünk Önnek javítani a csokoládéval bevont szeletek, kekszek és sütemények gyártását. Emellett támogatást nyújtunk csokoládétáblák, csokoládé üreges figurák és csokoládé pralinék gyártásában is. Továbbá mi a helyzet a csokoládélencsékkel, -chipsekkel vagy -babokkal? Vagy burkolt közepű süteményekkel?

A kívánt teljesítménytől függően félautomata vagy teljesen automatizált technológiákat is kínálunk. Böngésszen megoldásaink között az alábbiakban, vagy hívjon fel minket, hogy személyesen is megbeszélhessük igényeiket!

Csokoládégyártó berendezés működés közben

Fejes Tamás

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107

Keressen minket!

Minden adatát bizalmasan kezeljük

Csokoládé
csokoladegyartas-hero