Csokoládé szeletek
Csokoládé szeletek gyártása
A csokoládé szeletek szilárd csokoládéból készülnek. A temperálás után a csokoládét tábla alakú formákba öntik. A légbuborékok eltávolítása érdekében a formákat rezgésbe hozzák. Miután kihűlt és megszilárdult, a csokoládétáblákat kiveszik a formákból, és fóliába vagy papírcsomagolásba csomagolják.
Milyen csokoládé gyártó berendezésre van szüksége?

Csokoládégolyó készítő gép
Automatikus golyó bevonáshoz Fokozzuk a termelést, megtartva a minőséget A Hacos cég...

Csokoládé bevonó gép – kis…
Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül,...

Csokoládéformázó tömeggyártáshoz
Csokoládéformázó üreges csokoládéfigurák tömeggyártásához Gyártsunk többféle üreges csokoládéfigurát nagy léptékben A Hacos...

Csokoládé bevonó – tempráló géphez
A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...

Csokoládédíszítő gép – több fúvókával
Készítsen cikk-cakkos, sarkos vagy hurkos díszítést a bevont termékekre a csokoládédíszítő gép...

Csokoládé temperáló gép – enegiatakarékos…
Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de...

Csokoládé temperáló gép
Ha meglévő hagyományos csokoládé temperáló gépeink költségesek, energiaigényesek és állandó felügyeletet követelnek...

Csokoládé csomagoló gép – Nagy…
Az alumínium fóliával végzett csomós csomagolás népszerű módszer az egyes csokoládétermékek vonzó...
A csokoládé szeletek készítésének feldolgozási lépései

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük

