Csokoládé bonbonok
Csokoládé bonbonok gyártása
A csokoládé bonbonok csokoládé hüvelyből készült, édes összetevőkkel töltött apró édességek. Miután a formákat megtöltötték temperált csokoládéval, hogy kialakítsák a héjat, a felesleges csokoládét lekaparják. A légbuborékok eltávolítása érdekében a formákat vibrálni kell. Szilárdulás után a héjat megtöltik és egy másik csokoládé réteggel lezárják.
Milyen csokoládé bonbon gyártó berendezésre van szüksége?

Csokoládégolyó készítő gép
Automatikus golyó bevonáshoz Fokozzuk a termelést, megtartva a minőséget A Hacos cég...

Csokoládé temperáló és bevonó gép
Ha a jelenlegi bevonó megoldásunk túl költséges, csökkentenünk kell az üzemelési költségeket...

Csokoládé temperáló gép
Ha meglévő hagyományos csokoládé temperáló gépeink költségesek, energiaigényesek és állandó felügyeletet követelnek...

Csokoládébevonó közepes termelő teljesítményhez
Minőségi bevonó 100 – 500 kg/óra teljesítménnyel Az érintőképernyős vezérlőpanelen minden mozzanat...

Sima aljú csokoládéürítő
Az öntőformából való kiszedés gyakran jelenti a szűk keresztmetszetet a csokoládégyártásban, és...

Kisméretű csokoládébevonó
Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül,...

Higiénikus csokoládé hűtőalagút
Változtatható, csokoládék, csokoládé bevonatú és krémes termékek széles tartományának pontosan vezérelt hűtésére...

Kompakt 4 karú csokoládéformázó
Kisméretű termeléshez vagy laboratóriumi használatra, az üreges csokoládéfigurák gyártásában Független forgató mozgás...
A csokoládé bonbonok készítésének feldolgozási lépései

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük

