Csokoládé bonbonok
Csokoládé bonbonok gyártása
A csokoládé bonbonok csokoládé hüvelyből készült, édes összetevőkkel töltött apró édességek. Miután a formákat megtöltötték temperált csokoládéval, hogy kialakítsák a héjat, a felesleges csokoládét lekaparják. A légbuborékok eltávolítása érdekében a formákat vibrálni kell. Szilárdulás után a héjat megtöltik és egy másik csokoládé réteggel lezárják.
Milyen csokoládé bonbon gyártó berendezésre van szüksége?

Csokoládégolyó készítő gép
Automatikus golyó bevonáshoz Fokozzuk a termelést, megtartva a minőséget A Hacos cég...

Csokoládé bevonó gép – kis…
Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül,...

Csokoládéformázó tömeggyártáshoz
Csokoládéformázó üreges csokoládéfigurák tömeggyártásához Gyártsunk többféle üreges csokoládéfigurát nagy léptékben A Hacos...

Csokoládé bevonó – tempráló géphez
A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...

Csokoládédíszítő gép – több fúvókával
Készítsen cikk-cakkos, sarkos vagy hurkos díszítést a bevont termékekre a csokoládédíszítő gép...

Csokoládé temperáló gép – enegiatakarékos…
Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de...

Csokoládé temperáló gép
Ha meglévő hagyományos csokoládé temperáló gépeink költségesek, energiaigényesek és állandó felügyeletet követelnek...

Csokoládé csomagoló gép – Nagy…
Az alumínium fóliával végzett csomós csomagolás népszerű módszer az egyes csokoládétermékek vonzó...
A csokoládé bonbonok készítésének feldolgozási lépései

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük

