Csokoládé bevonatok
Csokoládé bevonatok készítése
Milyen csokoládé bevonó berendezésre van szüksége?

Csokoládébevonó gép – közepes termelő…
Minőségi csokoládébevonó gép 100 – 500 kg/óra teljesítménnyel Az érintőképernyős vezérlőpanelen minden...

Csokoládé bevonó gép – kis…
Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül,...

Csokoládé bevonó – tempráló géphez
A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...

Temperáló és bevonó gép –…
Ha a jelenlegi bevonó megoldásunk túl költséges, csökkentenünk kell az üzemelési költségeket...

Hűtőszalag temperáláshoz / bevonáshoz
Nagyobb méretű csokoládégyártáshoz, bevonás vagy temperálás után folyamatos eljárásban használatos a hűtőszalag....

Csokoládédíszítő gép – több fúvókával
Készítsen cikk-cakkos, sarkos vagy hurkos díszítést a bevont termékekre a csokoládédíszítő gép...

Széles, sokoldalú csokoládé hűtőszalag
Sokoldalú hűtőrendszer bevont vagy letöltött termékekhez Különböző csokoládétermékek rugalmas hűtése A Hacos...

Ipari mini temperálógép
Főleg bevonók töltésére, kis letöltők és díszítőrendszerek számára használatos Kis léptékű, professzionálisan...
A csokoládébevonatok készítésének feldolgozási lépései

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük

