Csokoládé bevonatok
Csokoládé bevonatok készítése
Milyen csokoládé bevonó berendezésre van szüksége?
Csokoládébevonó gép – közepes termelő…
Minőségi csokoládébevonó gép 100 – 500 kg/óra teljesítménnyel Az érintőképernyős vezérlőpanelen minden...
Csokoládé bevonó – tempráló géphez
A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...
Hűtőszalag temperáláshoz / bevonáshoz
Nagyobb méretű csokoládégyártáshoz, bevonás vagy temperálás után folyamatos eljárásban használatos a hűtőszalag....
Csokoládédíszítő gép – több fúvókával
Készítsen cikk-cakkos, sarkos vagy hurkos díszítést a bevont termékekre a csokoládédíszítő gép...
Széles, sokoldalú csokoládé hűtőszalag
Sokoldalú hűtőrendszer bevont vagy letöltött termékekhez Különböző csokoládétermékek rugalmas hűtése A Hacos...
Ipari mini temperálógép
Főleg bevonók töltésére, kis letöltők és díszítőrendszerek számára használatos Kis léptékű, professzionálisan...
Kompakt bevonó
Költséghatékony bevonó közepes méretű teljesítménnyel Bevont csokoládé gyártásának megkezdése közepes léptékben A...
Egysoros dugattyús letöltő lágy töltelékekhez
Lágy töltelékek közvetlenül hűtőszalagra történő lerakására Töltés és hűtés hatékony és folyamatos...
A csokoládébevonatok készítésének feldolgozási lépései
Üdvözöljük! Szívesen hallanánk a folyamatáról! üzenjen nekünk, és mi válaszolunk 24 órán belül vagy hívjon fel a ..... számon +36 70 676 5795
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük