Bevonatoló, bevonó és drazsírozó gépek
Bevonatoló, bevonó és drazsírozó gépek
A fogyasztói termékek szín- vagy ízfokozó anyagokkal való bevonásához olyan speciális technológiák állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják, hogy minden termék egyenként és egyenletesen legyen bevonva. A folyamat során az alapanyag forgó dobba áramlik, és a termékeket szórófejek segítségével az előírt bevonóformulával kezelik.
Milyen bevonatkészítő berendezésre van szüksége?

Csokoládé hűtőalagút – higiénikus kivitel
Változtatható, csokoládék, csokoládé bevonatú és krémes termékek széles tartományának pontosan vezérelt hűtésére...

Drazsébevonó gép – kis kapacitással
Drazsébevonó gép: A bevont drazsék, mint például az úgynevezett Jordan Almonds típus...

Nagy nyíró hatású keverő –…
Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő: kis sebességű elő-keveréstől a nagy sebességű bevonat-képzésig,...

Bolygóműves bekeverő gép
A sütő- és édesipar prémium termékei különleges technológiát igényelnek: a tészták, krémek,...

Szirup főző, keverő és gabonapehely…
A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek...

Csokoládé bevonó – tempráló géphez
A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására...

Mobil raklap cserélő, forgatás nélkül
Mobil raklap cserélő: ha olyan raklap-cserélőt keres, ami nem forgatja meg a...

Csokoládé csomagoló gép – Nagy…
Az alumínium fóliával végzett csomós csomagolás népszerű módszer az egyes csokoládétermékek vonzó...
Milyen terméket állít elő?

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük
