Bepárlók

Bepárlók

A bepárló berendezéseket a keverék nedvességtartalmának csökkentésére vagy eltávolítására használják. A megfelelő bepárló berendezés kiválasztásánál figyelembe kell venni a keverék nedvességtartalmát, az oldószer forráspontját és anyagát, a termék hőérzékenységét és a feldolgozandó anyag mennyiségét. A bepárlókat olyan alkalmazásokhoz használják, mint például gyümölcs- és zöldségkoncentrátumok előállítása az élelmiszeriparban, aromák és gyógynövénykivonatok koncentrálása a kozmetikai iparban, valamint hatóanyagok izolálása a gyógyszeriparban.

Milyen ipari párologtató berendezésre van szüksége?

Fluid szárító szélosztályozóval
Fluid szárító szélosztályozóval

Fluid szárító szélosztályozóval: a betáplált anyagot a hengeres készüléktest alján malom oszlatja...

Élelmiszeripari fagyasztva szárító
Élelmiszeripari fagyasztva szárító

A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső...

Fél-üzemi törlő réteges lepárló
Fél-üzemi törlő réteges lepárló

Fél-üzemi törlő réteges lepárló: Hozzon létre arányosításra alkalmas adatokat és eredményeket, törlő réteges...

Milyen terméket állít elő?

Filteres kávé

Instant kávé

Koffeinmentes kávé

Őrölt kávé

Fejes Tamás

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107

Keressen minket!

Minden adatát bizalmasan kezeljük

Bepárlók