Bepárlók
Bepárlók
A bepárló berendezéseket a keverék nedvességtartalmának csökkentésére vagy eltávolítására használják. A megfelelő bepárló berendezés kiválasztásánál figyelembe kell venni a keverék nedvességtartalmát, az oldószer forráspontját és anyagát, a termék hőérzékenységét és a feldolgozandó anyag mennyiségét. A bepárlókat olyan alkalmazásokhoz használják, mint például gyümölcs- és zöldségkoncentrátumok előállítása az élelmiszeriparban, aromák és gyógynövénykivonatok koncentrálása a kozmetikai iparban, valamint hatóanyagok izolálása a gyógyszeriparban.
Milyen ipari párologtató berendezésre van szüksége?

Fluid szárító szélosztályozóval
Fluid szárító szélosztályozóval: a betáplált anyagot a hengeres készüléktest alján malom oszlatja...

Élelmiszeripari fagyasztva szárító
A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső...
Milyen terméket állít elő?

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107
Keressen minket!
Minden adatát bizalmasan kezeljük
