Csokoládégyártás

Élelmiszeripari drazsírozó

Élelmiszeripari drazsírozó

Az élelmiszeripari drazsírozással, mint az édesipari technológiák egyik műveletével gyakran keresnek meg ügyfeleink, ugyanis számos, kedvelt édességtípus, mint a drazsírozott mazsola, aszalt meggy, szilva, kávé vagy kakaóbab ezzel az eljárással készül. Mára már rengeteg ízkombinációval találkozhatunk: például édes-sós, csokoládés-csilis, amikhez többféle bevonó és csokoládé is beszerezhető. A bevonat amellett, hogy extra ízélményt nyújt a fogyasztónak, [...]
MIA Food Tech - Célkeresztben a müzliszeletek

MIA Food Tech – Célkeresztben a müzliszeletek

Partnerünk, az olasz MIA Food Tech vállalat 2000-ben jött létre. A cég alapítása óta eltelt 20 év alatt a vállalat mérete többszörösére növekedett, és olyan élelmiszeripari gépekre specializálódott, mint az étrendkiegészítők, bevont drazsék, krémek, csokoládék, pralinék, lekvárok, granolák és müzlik  feldolgozására szolgáló eszközök. Ezek közül az olajos magvakat feldolgozó, illetve a müzliszelet gyártó  berendezések váltak [...]
Hőntartó

Egyedi fejlesztésű hőntartó kabin IBC konténerek temperálására

Holimex csapatát jól ismerő kollégák többsége tényként kezeli, de biztosan vannak olyanok, akik nem tudják, hogy Holimex nevében nem véletlen a „Mérnöki” és a „Kereskedelmi” kifejezés sorrendje. Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak értékesítünk, képviselünk, hanem vevőink egyedi igényeinek megfelelően, tudásunk és elkötelezettségünk legjavát adva tervezünk és gyártunk rendszereket és célberendezéseket partnereink számára. Egy ilyen […]

Behordó szalag terelő lemezekkel

Szaloncukor szemenkénti csomagolása automatikusan, nagy sebességgel

  Hazánkban nincs Karácsony szaloncukor nélkül, évente legalább 3500 tonnát fogyasztunk belőle. Ekkora mennyiség legyártása már nyár elején elindul. A legnépszerűbb ízek a zselés (például narancsos), a marcipános és a fondant töltetű. Először a szaloncukor magját (korpuszt) készítik el formázással vagy öntéssel, majd meleg csokoládéval vonják be, amelyet hűtőalagútban megszilárdítanak, és ezt követően csomagolnak. A […]

Lareka szeletes és táblás csokoládé csomagológép

Lareka szeletes és táblás csokoládé csomagológép

Tisztelt Partnereink! A legtöbb üzletember egyetért abban, hogy 2020 messze nem azt hozta, amit elvártak tőle - egészen idáig. Szeretnénk ezért figyelmüket újra a Lareka terméke iránt fordítani, mely a csokoládé értékesítés legnagyobb szezonjára, az év végére összpontosít. A Lareka BTB PCC koncepciójáról már itt írtunk. A Lareka BTB25 csomagológépével karöltve meghozhatja Önöknek a várva [...]
Csokoládé felhasználók, édesipari üzemek figyelmébe!

Csokoládé felhasználók, édesipari üzemek figyelmébe!

Prémium minőségű enyhén pörkölt kakaóbab töret eladó! Kakaóbab töret keverék: 25-30% Criollo és 65-70% Forastero. Raktáron: 26 tonna, 15 kg-os vákuumcsomagolt műanyag zsákban, bag in box kartondobozban, egyben vagy kisebb tételenként eladó. Kakaóbab töret feldolgozásához bérgyártót keresünk! Étcsokoládé pasztilla és táblás csokoládé gyártásához, egyeztetett receptúra szerint, méretben és mennyiségben. Ét pasztilla (15mm átmérő)  különböző minőségben [...]
LAREKA - Personalized Chocolate Concept (PCC) / Személyes csokoládé koncepció

LAREKA – Personalized Chocolate Concept (PCC) / Személyes csokoládé koncepció

SZEMÉLYES ÉS EGYEDI CSOKOLÁDÉ CSOMAGOLÁS KOMPLETT CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁS a gyártók számára A csokoládé csomagolóanyag nyomtatható verziói: kis táblákon bármilyen fotókkal, vagy különféle fényképpel puzzle, mozaik elrendezésben, minimum 6 db-os kiindulási mennyiségtől: BTB PCC koncepcióról YouTube videófilm: Kérdések és válaszok: • Miért érdekes a személyes és egyedi csomagolással készült csokoládé • Milyen termékeket lehet ezzel a [...]
Személyre szabott csokoládé

Tisztelt Partnereink!

Nagy örömmel mutatjuk be Önöknek a Lareka holland csomagológépgyártó legújabb termékét:

Personalised chocolate concept (PCC), azaz a személyre szabott csokoládé ötletét

Személyre szabott csokoládé

Személyre szabott csokoládé

Tisztelt Partnereink!

Nagy örömmel mutatjuk be Önöknek a Lareka holland csomagológépgyártó legújabb termékét:

Personalised chocolate concept (PCC), azaz a személyre szabott csokoládé ötletét

ChocoMeter 5 colos színes kijelzővel, nyomtatóval, USB csatlakozóval

Édes újdonság: csokoládé temperálás mesterfokon

Ínycsiklandó élménnyel kezdődött az év: januárban részt vettünk a ProSweets édesipari vásáron Kölnben. Számtalan újdonság közül egy különlegességet emelünk csak ki, a csokoládé megfelelő hőmérsékleten tartását biztosító StellaNova® névre keresztelt találmányt. A gyártó a Karácsonyi számunkban bemutatott dán Aasted. A temperálás jelentősége a csokoládégyártásban Nem csak a táblás csokira kell gondolni, hanem számos édesipari termékre, […]

Fánkmártási próba

Mártógép nemcsak csoki, hanem kaszinótojás és fánk bevonásához is

A SIRHA kiállításon a kávépörkölő mellett egy automata temperáló és mártógépet is üzemeltettünk, mely szintén nagy érdeklődést keltett. Táblás csokoládét, csokoládéval bevont ínyencségeket készítettünk és kínáltunk a látogatóknak. A belga Betec nevű partnerünk MBE típusú tárcsás mártógépe PLC vezérléssel, érintő-képernyővel ellátott berendezés, amelyen minden paraméter – hőmérséklet, bevonat vastagság, tömegáram – fokozatmentesen állítható. A gép […]

Csokinapok, édes percek

Csokinapok, édes percek

Ostyák, kekszek, szárított gyümölcsök, olajos magvak valamint csokoládé gyártók figyelmébe ajánljuk következő cikkünket. Tavaly októberben egy hétig a Royal Duyvis Wiener szakemberei voltak vendégeink. Ők a kakaóbab feldolgozás, kakaópor, bevonómassza-, és csokoládékészítés specialistái. Előadást tartottak berendezéseikről, hagyományos és modern technológiákról, melyre néhány partnerünket is meghívtunk. Közösen meglátogattunk néhány ügyfelünket, hogy képet kaphassanak a hazai körülményekről. […]