50 év tapasztalat a zöldség és gyümölcs szeletelésben és aprításban
50 év tapasztalat a zöldség és gyümölcs szeletelésben és aprításban: gyakran előfordul, hogy amiért küzdünk éppen, abból nem lesz semmi,...
Bővebben50 év tapasztalat a zöldség és gyümölcs szeletelésben és aprításban: gyakran előfordul, hogy amiért küzdünk éppen, abból nem lesz semmi,...
BővebbenHolimex 26 éves fennállása alatt mindig nagy hangsúlyt fordítottunk a technológiai trendek szoros lekövetésére. A technológiai trendeket kis időcsúszással követik...
BővebbenA kromatográfia kíméletességével, szelektivitásával nélkülözhetetlen eszköz a biotechnológiában. Jelen cikkünkben a nagymolekulák szeparációjára is alkalmas folyadékkromatográfiás rendszereket mutatjuk be. A...
BővebbenA biotechnológiai iparág jellemző és komoly problémája a rendszeres, pontos és befertőződés-mentes mintavétel megvalósítása. Erre az évek során különböző megoldások...
Bővebben