RÖVIDEN AZ ANRITSURÓL

Az Anritsu csoportot 1895-ben alapították. Az Anritsu Infivis Ltd. globális vezető szerepet tölt be az élelmiszeriparban a termékellenőrző és idegen anyag felismerő berendezések, köztük a röntgenellenőrző rendszerek, az  ellenőrző mérlegek és a fémdetektorok területén.

A vállalat technológiáját úgy tervezték, hogy a világpiacon a legjobb működési hatékonysággal és a legalacsonyabb üzemeltetési költséggel a legkisebb   rendellenességeket is felismerje az élelmiszeripari termékekben.

Az Anritsu élvonalbeli élelmiszer-ellenőrző berendezések és  minőségbiztosítási megoldások széles skáláját kínálja, amelyek az ügyfél  igényeihez igazíthatók. Célja, hogy a helyi előírásoknak és szabványoknak való  megfelelés mellett megteremtse, javítsa vagy fenntartsa a minőségi szintjüket.

AZ ANRITSU IZGALMAS ÚJ VIZSGÁLÓ BERENDEZÉSEKET MUTATOTT BE

Az Anritsu Infivis Ltd., az inline termékfelismerő és ellenőrző berendezések  globális gyártója az élelmiszer- és gyógyszeripar számára, vadonatúj,   kategóriájában vezető ellenőrző berendezések sorát dobta piacra, amelyek  jelentősen javítják a szennyeződések felismerését és felülmúlják a szigorú,  világszerte érvényes higiéniai előírásokat.

XR75 DualX+ (HR) röntgen

Először is az XR75 DualX+, ami az Anritsu legújabb innovációja. A DualX+ egy új generációs fotonérzékelő technológia, ami speciális algoritmusokkal alkalmas halak és baromfi termékek ellenőrzésére is – a képek lényegesen élesebbek, ami kiváló detektálási képességet és alacsonyabb téves selejtezési arányt biztosít. A céltárgyakon lévő szennyeződések egyértelműen megjelennek és azonosíthatóak az általuk vetett árnyékok alapján, és az idegen testek is könnyebben detektálhatóak, még a kisebbek és vékonyabbak is, mint például a kis halszálkák, apró baromficsontok és kis fémdarabok.

Az élelmiszerekben maradó szennyeződések következtében felmerülő költségek mindenki számára jelentősek lehetnek, így az Anritsu által készített gyártósori ellenőrző berendezések világszerte létfontosságúak az élelmiszeripar számára. A  baromfi- és halcsontok aprócska méretűek lehetnek, ezért az ezeket ellenőrző  berendezések esetében a legnagyobb érzékenységre van szükség, és az Anritsu ezt nyújtja ezzel az új géppel.

Az Anritsu másik új fejlesztése az IP69K védettségű röntgen. Az egyre népszerűbb XR75 platformra épül és az XR75 megbízhatóságát, könnyű  kezelhetőségét és alacsony üzemeltetési költségét kínálja, robusztus, kis helyigénnyel. Ezt az IP69K besorolással rendelkező higiénikus megoldást  kifejezetten olyan vizsgáló rendszerekhez tervezték, amelyek a gyártósor feldolgozási területére kerülnek – szemben a csomagolási területtel.

IP69K röntgen

A modell  megfelel az amerikai és európai nagynyomású mosási és higiéniai  követelményeknek hús vagy nedves termékek esetében, sőt, az előírásoknál szigorúbb paramétereknek is megfelel.

Az Anritsu az idei Interpack kiállításon megnövekedett érdeklődés mellett  néhány izgalmas új ötletet, gépet és terméket is bemutatott az iparágnak,  köztük az „SSV Combo CW”-t is, ami egy ellenőrző mérleg – fémdetektor kombináció, az iparág legkompaktabb integrált megoldása, amely a pontosság és a megbízhatóság ideális elegyét nyújtja rendkívül kompakt méretű  csomagban. A termékcsalád figyelemre méltó funkciókat és előnyöket kínál az élelmiszergyártóknak, és megfelel a piacvezető szupermarketek új  követelményeinek is, hogy ne csak a szennyeződéseket észleljék, hanem  igazolják is, hogy azokat eltávolították.

SSV Combo CW - mérleg - fémdetektor kombináció

Ezzel a szennyezőanyag-eltávolítással a berendezéscsalád minden olyan  biztosítékot megad az ügyfelek számára, amelyre a vállalatuknak szüksége van,  hogy a szennyeződéseket teljes mértékben eltávolítsák és a piacon elérhető  legbiztonságosabb termékeket állítsák elő.

Michael Stuart, az Anritsu európai értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „Egy új termék bevezetése mindig izgalmas időszak minden vállalat számára.  Az Anritsu globális trendteremtőnek számít, innovatív új gépeinkkel, amelyek a piacon most először állnak rendelkezésre. Célunk, hogy ügyfeleink számára eredményt érjünk el, és 2023-ban a versenytársainknál messze kiemelkedőbb új megoldásoknak köszönhetően a profitjukat növelni tudják. Vállalkozásként hosszú, nagy múltra visszatekintő és globális történelmet tudhatunk magunk  mögött, technológiai fejlesztéseinkkel és áttöréseinkkel fényes jövő elé  nézünk. Reméljük, hogy ügyfeleink is így gondolják és ezeknek a páratlan gépeknek a használatával együtt folytatják velünk az utat.”

SSV Combo CW selejtezővel

Az Anritsu magyarországi képviseleteként állunk meglévő és új ügyfeleink  rendelkezésére, hogy együtt találjunk megoldást a felmerülő termékellenőrzési feladatokra. Forduljanak hozzánk bizalommal!

RÖVIDEN AZ ANRITSURÓL