Romaco Noack hamisítást megakadályozó buborékfóliázója

Elsődleges csomagolás védelme

A hamisítást megakadályozó technológia különösen fontos a globális gyógyszergyártók és a csomagoló alvállalkozók  számára. A NANO 4 U -val létrejött kizárólagos együttműködés keretében, Romaco kifejlesztett egy hamisítást megakadályozó megoldást a hólyagos csomagolásra, ami alkalmas a gyógyszeripari termékekhez, és megfelel a 2011/62/EU számú, EU Hamisított Gyógyszerek Direktíva követelményeinek. Az ACHEMA-n a Romaco be fogja mutatni a Romaco Noack 960 blister line (Romaco Noack 960, buborékfóliázó csomagolósorát), az egyedi, elsődleges csomagolás azonosítására szolgáló új technológiáját.

 

Hamisítást megakadályozó csomagolási megoldás a gyógyszeripar számára
Romaco új, hamisítást megakadályozó, buborékfóliás csomagolása a bankjegy hitelesítő rendszerre épül. Romaco és partnere, a NANO 4 U továbbfejlesztették ezt a technológiát. A gyógyszeripari, szilárd termékek elsődleges csomagolásának védelmére szolgáló új technológiát integrálni lehet minden hólyagos csomagolósorba, amit kódoló állomással láttak el. Egy, egyedi, hologammos bélyegző a származás egyedi azonosítását végzi – a sorba beépítve, hozzáadott anyagok felhasználása nélkül. Az egyedi hólyagos csomagokat nyilvánvaló és/vagy rejtett biztonsági vonásokkal is kódolják. A vállalati emblémákat, betűk és számjegyek kombinációját tartalmazó, szemmel látható hologrammok egy pillanat alatt, eredetiként azonosítják a hólyagos csomagokat. A hologramm tartalmazhat (szabad szemmel) nem látható kódokat, amiket gyorsan és könnyedén lehet hitelesíteni. Az elrejtett logo vagy asat-mátrix azonosításához mindössze egy lézer fénypálcára van szükség.

 

A hamisítók határozott elrettentése
A hamisítást megakadályozó és nagy precizitású bélyegzők használata határozott elrettentés a hamisítókkal szemben. Mindemellett nagyon egyszerű a hologramos bélyegzőt használó kódoló állomást a Romaco Noack hólyagos csomagológépbe beépíteni. A biztonsági vonások felvitele egy melegített szerszámmal történik, a gyártási sebesség befolyásolása nélkül.

 

Romaco Noack hamisítást megakadályozó buborékfóliázója