Paglierani monoblokk szelepes zsáktöltő gépek

A Paglierani majdnem száz éve, 1926-ban kezdte meg gépgyártó  tevékenységét, amit a folyamatos innovációval, a technológia és a hozzá  tartozó infrastruktúra fejlesztésével tartanak fenn. Azt is mondhatjuk, hogy  azóta építik a jövőt. Ez a hozzáállás tette lehetővé, hogy a vállalat már a ‚80-as években is európai vezető szerepet töltsön be a komplett csomagolósorok gyártásában.

A Paglierani a csomagolási feladatok számos területére nyújt megoldást, akár az egyes folyamatelemekre, mint a mérlegelés, zsáktöltés, palettázás, sztreccs- és zsugorfóliázás, de a komplett rendszerintegrálásra, valamint kiegészítő  berendezések szállítására (pl.: szállítópályák, mechatronikai megoldások) is.

Paglierani_MVSC

Partnerünknél mindenképpen elsődleges szempont, hogy szakemberei  feltárják az egyedi igényeket és azoknak minél pontosabban megfeleljenek,  legyen szó kiporzási problémák megoldásáról, kapacitás növelésről,  pontosabb töltésről vagy munkaerő optimalizálásról. Ehhez általában az úgynevezett monoblokk csomagoló gépeket gyártják. Ezen berendezésekre mutatunk be egy gépcsaládot, amely a szelepes zsákok töltését teszi egyszerűbbé:

MV – mérlegelő-töltő berendezés szelepes zsákokhoz: egyszerű és kompakt

Előnyei közé tartozik a kompakt méret és a nagy flexibilitás (min. 10 kg-tól 50 kg-ig), különböző szintű automatizációs lehetőségekkel (pl. automata üres zsák feladás és/vagy kész zsák elvétel) rendelkezik az egyedi igények  kielégítésére. Elektronikus vezérlőegységgel van szerelve, ami lehetővé teszi a különböző paraméterek, például célsúly, tűrés egyszerű megadását és valós időben mutatja a súlyértéket a folyamat során.

4-féle adagolási rendszerrel szerelhető: turbinás (por termékekhez), csigás (finom és durva porokhoz, két sebességfokozattal), szállítószalagos (pelyhek, granulátumok, pelletek esetén) és pneumatikus tolózáras („free-flow” termékek esetén). A gépek a tölteni kívánt anyag tulajdonságainak  megfelelően vibrációs tömörítővel, a gépbe integrált kezelőfelülettel (informatív, átlátható és könnyen kezelhető érintőképernyő) és a környezeti hatásoknak megfelelő festéssel rendelkeznek. Ezek a berendezések a  kompaktságuk miatt, megfelelően előkészített rendszerbe gyorsan  integrálhatóak.

Amennyiben szeretné Ön is fejleszteni a folyamatait, állunk rendelkezésére teljeskörű kivitelezéssel, műszaki támogatással és szervizszolgáltatással.

Paglierani monoblokk szelepes zsáktöltő gépek
Paglierani_MVSC
MV__GB5