Mérföldkő a PIAB vákuumos pneumatikus szállító berendezések értékesítésében

Korábbi Hírmondó számainkban tisztelt olvasóink találkozhattak már a PIAB vákuumos pneumatikus szállító berendezésekkel – egyrészt az újdonságok, műszaki fejlesztések ismertetése, másrészt olyan sikeres projektek bemutatása alkalmával, melyekben a PIAB berendezések kulcsszerepet játszottak.

Tabletta szállítás bliszterezőgép ellátására

Tabletta szállítás bliszterezőgép ellátására

Az elmúlt évek során a „megszokott” anyagmozgatási alkalmazásokon kívül (ömlesztett por, vagy granulátum eljuttatása kis adagokban „A”-ból „B”-be) számos rendhagyó megoldást is volt alkalmunk megvalósítani, a PIAB készülékek sokoldalúságának köszönhetően. A teljesség igénye nélkül csak néhány példát említünk. Komplett porkimérő és –adagoló rendszereket konstruáltunk a PIAB berendezések segítségével, melynek során egy feladóhelyről akár 9 reaktorba lehet anyagot beadagolni folyamatos, szabályozott ütemben. Kidolgoztunk olyan megoldást, amelynek segítségével különféle gyógyszer-tablettákat juttattunk fel fajtánként külön egy bliszterező gépre, központi vákuumegység segítségével.

Speciális modell nagy dózis adagolására

Speciális modell nagy dózis adagolására

A következő képen bemutatott készülékegyüttessel nagy térfogatú anyagot lehet egyszerre, dózisszerűen bejuttatni reaktorba.

A nyár derekán említésre méltó mérföldkőhöz érkeztünk: megrendelést kaptunk cégünk történetének 150., 151. és 152. PIAB pneumatikus szállító készülékére, amely természetesen nagy örömmel töltött el bennünket és motivációt jelent számunkra új célok eléréséhez.

A siker kemény munkánkon túl a PIAB berendezések egyszerűségében, megbízhatóságában, ugyanakkor széles körű alkalmazási lehetőségében és rugalmasságában keresendő.

A gyártóval való folyamatos konzultációnk eredményeképpen bízunk benne,  hogy a  jövőben újabb területeken nyílik lehetőség a PIAB berendezések alkalmazására  és  még  több  partnerünk  élvezheti  a berendezések nyújtotta előnyöket.

Mérföldkő a PIAB vákuumos pneumatikus szállító berendezések értékesítésében
Speciális modell nagy dózis adagolására