Meissner Filtration Products

A Meissner vállalat magas minőségű szűrőket és egyszer használatos rendszereket (Single Use System) gyárt. A céget 1984-ben alapították, a központja az USA-ban, Camarilloban van. A Meissner termékek előállítása GMP elvek szerint, tisztatéri környezetben, folyamatos ellenőrzés mellett történik. A vállalat Single Use System termékpalettája széleskörű, ennek a fő elemei a TepoFlex®(PE) és FluoroFlex® (PVDF) biocontainerek, a BioFlex® és Biolink® moduláris csőelemek és csőcsatlakozók. A TepoFlex®(PE) Single use biocontainer korszerű filmplatformmal rendelkezik, amely állati komponensektől mentes, tisztatérben gyártott és gamma-besugárzással kezelt. Külső részén egy polietilén, belül pedig nagy tisztaságú ULDPE réteg van – ez érintkezik a folyadékkal – a két réteg között EVOH gázzáró réteg helyezkedik el. A termék kiegyensúlyozott AOX-tartalmú és csúszásgátlók nélkül gyártott, falvastagsága 320 μm. A TepoFlex® film biokompatibilitása megfelel az USP, ISO és EP ilyen termékekre vonatkozó szabványainak. A TepoFlex® Single use biocontainer 50ml-1000 literes méretben érhető el, a ki- és bemeneti csatlakozások variálhatóak, és az ügyféligényeknek megfelelően alakíthatók. A Single Use biocontainerek alkalmazása széleskörű a gyógyszeripar, biotechnológia területén, többek között médiumok, sejtek, sejtalkotó elemek, antigének, gyógyszerek, oldatok tárolására megfelelő. Kezelése egyszerű, jelentős energiafelhasználás takarítható meg vele.

3DTop&Bottom-PortedFlexstationhoz
3DTop&Bottom-PortedFlexstationhoz

TepoFlex® Single use biocontainer típusok:
1. 2D End-Ported, 50 ml – 20 L
2. FlexFill®, 500 ml – 5 L
3. 3D Top-Ported QuaDrumhoz®, 50 L – 200 L
4. 3D Top-Ported FlexStationhoz®, 100 L – 1000 L
5. 3D Top & Bottom-Ported FlexStationhoz®, 100 L – 500 L

3D Top & Bottom-Ported FlexStationhoz®, 100 L – 500 L
A Meissner portfoliója tartalmaz merevfalú szállítótartályokat is – QuaDrum®, FlexStation®. A  FlexStation® termékkel megoldható a Single Use biocontainerek gyógyszeripari követelményeknek megfelelő, akár nagyobb távolságra történő szállítása is.

QuaDrum szállítótartály, 100 L
QuaDrum szállítótartály, 100 L

QuaDrum® szállítótartály, 100 L
A Meissner cég képes rövid határidőre, általános és egyedi igényeknek megfelelő Single Use System termékeket (biocontainereket, csőelemeket, csőcsatlakozókat) legyártani és szállítani, akár 1 db esetén is.

Meissner Filtration Products