Lareka szeletes és táblás csokoládé csomagológép

Tisztelt Partnereink!

A legtöbb üzletember egyetért abban, hogy 2020 messze nem azt hozta, amit elvártak tőle – egészen idáig. Szeretnénk ezért figyelmüket újra a Lareka terméke iránt fordítani, mely a csokoládé értékesítés legnagyobb szezonjára, az év végére összpontosít.

A Lareka BTB PCC koncepciójáról már itt írtunk.

A Lareka BTB25 csomagológépével karöltve meghozhatja Önöknek a várva várt sikert.

BTB25 géphez új modul kapható

Egyre több csokoládékészítő dönt úgy, hogy a nyomtatott csomagolás helyett címkéket használnak. Ez lehetőséget biztosít a kézműves csokoládékészítőknek arra, hogy az ő általuk elképzelt csomagolást készíthessék el. Ezeket a címkéket gyakran egyesével, kézzel ragasztják a csomagolópapírra. A BTB25 géphez tartozó új modul lehetővé teszi ennek automatizálását.

Fedezze fel a BTB25 rugalmasságát!

Kézműves csokoládégyártók mogyoróval, szárított gyümölcsökkel és egyéb feltétekkel díszítik a szeletes és táblás csokoládékat. Ezek a dekorációk ízélményt adnak, ugyanakkor a szeletes termék és táblás csokoládé felületét és magasságát egyenetlenné teszi, problémássá, akár lehetetlenné téve a gépi csomagolást.

Az ilyen típusú egyenetlen felszínű csokoládék csomagolásához a Lareka cég kifejlesztett egy új megoldást. Kérjük, tekintse meg videónkat, melyet a fenti képre való kattintással érhet el, illetve itt.

 

Reméljük, Lareka terméke felkeltette érdeklődését.

További információval kérjük forduljanak
hozzánk bizalommal: Fejes Tamás

Lareka szeletes és táblás csokoládé csomagológép