Technológiák a gyógyszeripar számára

A kutatás és fejlesztés (K+F) elengedhetetlen ahhoz, hogy fent tudja tartani a versenyelőnyét. Nemcsak az új termékek és folyamatok megismerése fontos, hanem szükséges a meglévő termékek folyamatos fejlesztése is. A gyógyszeripari K+F berendezésekkel szembeni fontos elvárás, hogy megfelelően utánozzák a nagyobb, ipari berendezések tulajdonságait, hogy pontos, méretnövelhető teszteredményeket biztosítsanak. Ugyanakkor sokkal kisebb területigénnyel és kompaktabb kialakítással kell rendelkezniük, hogy a laboratóriumban rendelkezésre álló, limitált mennyiségű helyre is beférjenek. A K+F berendezéseknek képesnek kell lenniük kis sarzs méretek kezelésére, amit megfelelő körülmények között állítanak elő, így biztosítva a termék teljes körű analízisét.

A Holimex-nél tudjuk, hogy milyen fontos a K+F tevékenység a partnereink sikeréhez. Mérnökeink együtt dolgoznak a világ legjobb gyógyszeripari K+F berendezéseinek gyártóival, hogy az Ön szükségleteinek legmegfelelőbb technológiát tudjunk kínálni. Továbbá segítünk keresztülnavigálni a sokféle, komplex technológia között, hogy a legjobb fejlesztő berendezéssel szolgálhassuk az Ön folyamatát.

Tovább...
118 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő

Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő

Laboratóriumi nagy nyíró hatású keverő: kis sebességű elő-keveréstől a nagy sebességű bevonat-képzésig, darabosítás...

Laboratóriumi, kúpos-csigás, vákuumos szárító

Laboratóriumi, kúpos-csigás, vákuumos szárító

Laboratóriumi kúpos-csigás vákuumos szárító: különösen alkalmas porok, granulátumok, masszák és viszkózus zagyok végleges...

Laboratóriumi kúpos-csigás keverő

Laboratóriumi kúpos-csigás keverő

Laboratóriumi kúpos-csigás keverő: gyakran használják a gyógyszergyártási és finom vegyszergyártási iparágakban annak érdekében,...

Folyadékáramok mérésére szolgáló szenzortechnológia

Folyadékáramok mérésére szolgáló szenzortechnológia

A szenzortechnológia: számos biofolyamat estén szükséges a folyadékok pontos áramlásmérése. Erre elsősorban a...

Kiegészítő perisztaltikus pumpa, különböző alkalmazásokhoz

Kiegészítő perisztaltikus pumpa, különböző alkalmazásokhoz

Perisztaltikus pumpa: számos bio-gyógyszergyártási, vagy kémiai fejlesztési folyamatban a laboratóriumi munkát nagymértékben segítheti...

Folyadék mintavevő modul a nagy sejtsűrűségű kultúrák mintázására

Folyadék mintavevő modul a nagy sejtsűrűségű kultúrák mintázására

A folyadék mintavevő modul: az automatikus sejtmentes mintavétel megvalósítása érdekében szükséges a reaktoredények...

Mintaelosztó készülék

Mintaelosztó készülék

Mintaelosztó készülék: az automatizált mintavevő rendszer kibővítése növeli a rendszer rugalmasságát, és mélyebb...

Bioreaktor mintavevő szondák

Bioreaktor mintavevő szondák

Bioreaktor mintavevő szondák: a pontos, befertőződés mentes mintavétel alapvető fontosságú a bio-gyógyszergyártási folyamatokban....

Sejtmentes bioreaktor mintavevő szondák

Sejtmentes bioreaktor mintavevő szondák

Sejtmentes bioreaktor mintavevő szondák: a bio-gyógyszergyártás elengedhetetlen lépése a mintavétel, amivel a folyamatok...

Nem GMP-konform mosó kamra

Nem GMP-konform mosó kamra

A nem GMP-konform mosó kamra: amikor a kozmetikai, tápszer- és a nem szabályozott...

Berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz

Berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz

A berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz: hogy biztosítsuk a termékkel érintkező alkatrészek tökéletes tisztítását,...

NINCS KÉP

GMP mosó

A GMP mosó: egyes gyártási tételek közötti keresztszennyeződés kiküszöbölése érdekében a termékkel érintkező...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Technológiák a gyógyszeripari R&D tevékenységhez

Segíthetünk Önnek számos opció közül a megfelelő eszköz kiválasztásában, beleértve a teljes termelési folyamat modellezését, az alapanyagok és segédanyagok előkészítésétől kezdve a végső termékformák kialakításáig és csomagolásáig.

A Holimex-nél partnereink számos különböző, laboratóriumi méretű keverő közül választhatnak, úgy, mint a kúpos csigás keverők, vagy high shear keverők. Továbbá berendezéseink között találhatóak mikro- és nano-emulziók, szuszpenziók előállítására szolgáló homogenizátorok. Ezen túl foglalkozunk rezonáns akusztikus keverőkkel, amik nem invazív keverési lehetőséget biztosítanak az érzékeny sejtkultúrák tenyésztéséhez. Ezeknek a kis léptékű berendezéseknek az eredményei pontosan használhatóak méretnövelésre, üzemi méretű berendezések tervezéséhez. Ez lehetővé teszi a teljes gyártósor tervezését és kipróbálását a nagyüzemi gyártás bevezetése előtt.

A különböző folyamatokhoz specifikus szűrőberendezéseket kínálunk. Például az úgy nevezett Nutsch szűrő alkalmas magas szilárdanyag tartalmú folyadékok szakaszos szűrésére, kifejezetten akkor, ha a cél a szilárd anyag felhasználása a szűrés után.

A biotechnológiai alkalmazásokhoz számos különböző laboratóriumi méretű bioreaktor és szabályzót forgalmazunk, beleértve a 250 ml-es mini-bioreaktorokat, illetve a 24-cellás, 5 ml térfogatú mikro-bioreaktorokat.

Ha az ön technológiai folyamatában szükség van fagyasztva szárító berendezésekre, szívesen ajánlhatunk élvonalbeli gyártónktól laboratóriumi és fél-üzemi méretű liofilizáló berendezéseket, amik a pontos és megbízható eredményeket tudnak produkálni, így megkönnyítik a méretnövelést.

Tesztelésnél fontos, hogy a megfelelő, állandó laboratóriumi körülmények fenntartása. Az általunk forgalmazott páramentesítő berendezések biztosítják felhasználót, hogy mindig azonos körülmények között végezhesse a kísérleteit, így minimalizálva a környezeti tulajdonságok változásából eredő mérési eltéréseket.

Törekszünk arra, hogy inspiráló beszélgető partner legyünk ügyfeleink számára, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az új trendeket és újításokat. Szorosan együttműködünk nemzetközi partnereink válogatott hálózatával. Mérnökeink rendszeres időközönként képzéseken vesznek részt, hogy bővítsék a tudásukat a gyógyszeripari K+F technológiák terén. Segítünk a termelőüzemeknek az új gyártási módszerek és termékek tervezésében és tesztelésében, valamint a minőségellenőrzés és tesztelés legmagasabb szintjének fenntartásában.. Reméljük, hogy többet tudunk meg az Ön kihívásáról, hogy össze tudjuk kapcsolni a megfelelő szakértőnkkel.