Technológiák a gyógyszeripar számára

A kutatás és fejlesztés (K+F) elengedhetetlen ahhoz, hogy fent tudja tartani a versenyelőnyét. Nemcsak az új termékek és folyamatok megismerése fontos, hanem szükséges a meglévő termékek folyamatos fejlesztése is. A gyógyszeripari K+F berendezésekkel szembeni fontos elvárás, hogy megfelelően utánozzák a nagyobb, ipari berendezések tulajdonságait, hogy pontos, méretnövelhető teszteredményeket biztosítsanak. Ugyanakkor sokkal kisebb területigénnyel és kompaktabb kialakítással kell rendelkezniük, hogy a laboratóriumban rendelkezésre álló, limitált mennyiségű helyre is beférjenek. A K+F berendezéseknek képesnek kell lenniük kis sarzs méretek kezelésére, amit megfelelő körülmények között állítanak elő, így biztosítva a termék teljes körű analízisét.

A Holimex-nél tudjuk, hogy milyen fontos a K+F tevékenység a partnereink sikeréhez. Mérnökeink együtt dolgoznak a világ legjobb gyógyszeripari K+F berendezéseinek gyártóival, hogy az Ön szükségleteinek legmegfelelőbb technológiát tudjunk kínálni. Továbbá segítünk keresztülnavigálni a sokféle, komplex technológia között, hogy a legjobb fejlesztő berendezéssel szolgálhassuk az Ön folyamatát.

Tovább...
125 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Kompenzátorok gyógyszer porok kezeléséhez

Kompenzátorok gyógyszer porok kezeléséhez

Kompenzátorok: a termikus és mechanikai hatások feszültségeket idézhetnek elő az ipari csővezeték rendszerekben....

High containment osztott pillangószelep, dokkolószelep

High containment osztott pillangószelep, dokkolószelep

Osztott pillangószelep, dokkolószelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a...

High containment gömbszegmens szelep

High containment gömbszegmens szelep

Gömbszegmens szelep: A homogenizálókra és szárítókra szerelt szelepek általában nem  holttérmentesek, amelyek megakadályozzák...

High containment mintavevő

High containment mintavevő

Egy zárt rendszerben működő rendszerből értékelhető mintát venni nem egyszerű, különösen akkor, ha...

Moduláris tartószerkezet rendszerk (GMP-nek megfelelő, szerelhető)

Moduláris tartószerkezet rendszerk (GMP-nek megfelelő, szerelhető)

Szerelhető tartószerkezetek: a csőhálózatok és rendszerek hagyományos tartószerkezetei nyers hegesztési varratokat, éles sarkokat...

Diszpergáló gép, ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép, ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz: a legfinomabb mikro-emulziók és -szuszpenziók előállítása...

Szakaszos üzemű diszpergáló gép

Szakaszos üzemű diszpergáló gép

Szakaszos üzemű diszpergáló gép: a forgó-/állórész alapelv szerint működő berendezéseket gyakran használják, amikor...

Félüzemi diszpergáló gép, vizsgálatokhoz és termelési léptéknöveléshez

Félüzemi diszpergáló gép, vizsgálatokhoz és termelési léptéknöveléshez

Félüzemi diszpergáló gép: a folyamatfejlesztőknek olyan laboratóriumi berendezésekre van szükségük, amik elősegítik az...

In-line, laboratóriumi és félüzemi diszpergáló gép

In-line, laboratóriumi és félüzemi diszpergáló gép

In-line laboratóriumi és félüzemi diszpergáló gép: egyebek között, a kozmetikumok, vegyszerek, élelmiszerek, gyógyszer-...

Laboratóriumi keverő, diszpergáló gép alacsony viszkozitású közegekhez

Laboratóriumi keverő, diszpergáló gép alacsony viszkozitású közegekhez

Laboratóriumi diszpergáló gép alacsony viszkozitású közegekhez: a laboratóriumni keverőkkel nem volt mindig könnyű...

Keverőgép alacsony viszkozitású közeghez

Keverőgép alacsony viszkozitású közeghez

Keverőgép alacsony viszkozitású közeghez: Laboratóriumok vagy kis méretű termelő létesítmények nyitott vagy túlnyomás...

Nagynyomású homogenizáló

Nagynyomású homogenizáló

Nagynyomású homogenizáló: Amikor az eljáráshoz rendkívül finom szemcsés, homogenitált emulzióra van szükség, a...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Technológiák a gyógyszeripari R&D tevékenységhez

Segíthetünk Önnek számos opció közül a megfelelő eszköz kiválasztásában, beleértve a teljes termelési folyamat modellezését, az alapanyagok és segédanyagok előkészítésétől kezdve a végső termékformák kialakításáig és csomagolásáig.

A Holimex-nél partnereink számos különböző, laboratóriumi méretű keverő közül választhatnak, úgy, mint a kúpos csigás keverők, vagy high shear keverők. Továbbá berendezéseink között találhatóak mikro- és nano-emulziók, szuszpenziók előállítására szolgáló homogenizátorok. Ezen túl foglalkozunk rezonáns akusztikus keverőkkel, amik nem invazív keverési lehetőséget biztosítanak az érzékeny sejtkultúrák tenyésztéséhez. Ezeknek a kis léptékű berendezéseknek az eredményei pontosan használhatóak méretnövelésre, üzemi méretű berendezések tervezéséhez. Ez lehetővé teszi a teljes gyártósor tervezését és kipróbálását a nagyüzemi gyártás bevezetése előtt.

A különböző folyamatokhoz specifikus szűrőberendezéseket kínálunk. Például az úgy nevezett Nutsch szűrő alkalmas magas szilárdanyag tartalmú folyadékok szakaszos szűrésére, kifejezetten akkor, ha a cél a szilárd anyag felhasználása a szűrés után.

A biotechnológiai alkalmazásokhoz számos különböző laboratóriumi méretű bioreaktor és szabályzót forgalmazunk, beleértve a 250 ml-es mini-bioreaktorokat, illetve a 24-cellás, 5 ml térfogatú mikro-bioreaktorokat.

Ha az ön technológiai folyamatában szükség van fagyasztva szárító berendezésekre, szívesen ajánlhatunk élvonalbeli gyártónktól laboratóriumi és fél-üzemi méretű liofilizáló berendezéseket, amik a pontos és megbízható eredményeket tudnak produkálni, így megkönnyítik a méretnövelést.

Tesztelésnél fontos, hogy a megfelelő, állandó laboratóriumi körülmények fenntartása. Az általunk forgalmazott páramentesítő berendezések biztosítják felhasználót, hogy mindig azonos körülmények között végezhesse a kísérleteit, így minimalizálva a környezeti tulajdonságok változásából eredő mérési eltéréseket.

Törekszünk arra, hogy inspiráló beszélgető partner legyünk ügyfeleink számára, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az új trendeket és újításokat. Szorosan együttműködünk nemzetközi partnereink válogatott hálózatával. Mérnökeink rendszeres időközönként képzéseken vesznek részt, hogy bővítsék a tudásukat a gyógyszeripari K+F technológiák terén. Segítünk a termelőüzemeknek az új gyártási módszerek és termékek tervezésében és tesztelésében, valamint a minőségellenőrzés és tesztelés legmagasabb szintjének fenntartásában.. Reméljük, hogy többet tudunk meg az Ön kihívásáról, hogy össze tudjuk kapcsolni a megfelelő szakértőnkkel.