Technológiák a gyógyszeripar számára

A kutatás és fejlesztés (K+F) elengedhetetlen ahhoz, hogy fent tudja tartani a versenyelőnyét. Nemcsak az új termékek és folyamatok megismerése fontos, hanem szükséges a meglévő termékek folyamatos fejlesztése is. A gyógyszeripari K+F berendezésekkel szembeni fontos elvárás, hogy megfelelően utánozzák a nagyobb, ipari berendezések tulajdonságait, hogy pontos, méretnövelhető teszteredményeket biztosítsanak. Ugyanakkor sokkal kisebb területigénnyel és kompaktabb kialakítással kell rendelkezniük, hogy a laboratóriumban rendelkezésre álló, limitált mennyiségű helyre is beférjenek. A K+F berendezéseknek képesnek kell lenniük kis sarzs méretek kezelésére, amit megfelelő körülmények között állítanak elő, így biztosítva a termék teljes körű analízisét.

A Holimex-nél tudjuk, hogy milyen fontos a K+F tevékenység a partnereink sikeréhez. Mérnökeink együtt dolgoznak a világ legjobb gyógyszeripari K+F berendezéseinek gyártóival, hogy az Ön szükségleteinek legmegfelelőbb technológiát tudjunk kínálni. Továbbá segítünk keresztülnavigálni a sokféle, komplex technológia között, hogy a legjobb fejlesztő berendezéssel szolgálhassuk az Ön folyamatát.

Tovább...
133 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Nagysebességű Petri-csésze töltő gép

Nagysebességű Petri-csésze töltő gép

A hagyományos Petri-csésze töltő megoldások általában nagy helyigényűek és lassúak,...

Laboratóriumi kémcső töltő berendezés

Laboratóriumi kémcső töltő berendezés

A kémcsövek töltése esetén kiemelkedően fontos egy precíz, aszeptikus megoldás...

Ipari Petri-csésze töltő gép

Ipari Petri-csésze töltő gép

A hagyományos nagy kapacitású Petri-csésze töltő gépek általában lassúak és...

Steril szemcsepp töltő vonal

Steril szemcsepp töltő vonal

Optimális szemcsepp gyártás teljesen steril, pontos töltéssel és kupakzárással Az...

Folyékony nitrogén párologtatással működő fagyasztó

Folyékony nitrogén párologtatással működő fagyasztó

Folyékony nitrogén párologtatással működő fagyasztó A biotechnológiában és a gyógyszeriparban...

Folyékony nitrogénes fagyasztó a minták biztonságos és száraz tárolásához

Folyékony nitrogénes fagyasztó a minták biztonságos és száraz tárolásához

Folyékony nitrogénes fagyasztó a minták biztonságos és száraz tárolásához A...

Laboratóriumi, kúpos-csigás, Nauta szárító

Laboratóriumi, kúpos-csigás, Nauta szárító

Laboratóriumi kúpos-csigás Nauta szárító: különösen alkalmas porok, granulátumok, masszák és...

Rendkívül kis léptékű nagy nyírású keverő

Rendkívül kis léptékű nagy nyírású keverő

Kis léptékű nagy nyírású keverő: nagyon értékes anyagokkal való kísérletezés...

Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő

Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő

Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő: kis sebességű elő-keveréstől a nagy...

Laboratóriumi léptékű aktív fagyasztva szárító

Laboratóriumi léptékű aktív fagyasztva szárító

A fagyasztva szárítást más néven liofilizálást olyan nagy értékű termékek...

Diszpergáló gép, ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép, ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz: a legfinomabb mikro-emulziók...

Páramentesítő nagyon nedves légáramokhoz

Páramentesítő nagyon nedves légáramokhoz

Páramentesítő: a tömített helyiségek kihívást jelentenek a közönséges páramentesítők számára....

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Technológiák a gyógyszeripari R&D tevékenységhez

Segíthetünk Önnek számos opció közül a megfelelő eszköz kiválasztásában, beleértve a teljes termelési folyamat modellezését, az alapanyagok és segédanyagok előkészítésétől kezdve a végső termékformák kialakításáig és csomagolásáig.

A Holimex-nél partnereink számos különböző, laboratóriumi méretű keverő közül választhatnak, úgy, mint a kúpos csigás keverők, vagy high shear keverők. Továbbá berendezéseink között találhatóak mikro- és nano-emulziók, szuszpenziók előállítására szolgáló homogenizátorok. Ezen túl foglalkozunk rezonáns akusztikus keverőkkel, amik nem invazív keverési lehetőséget biztosítanak az érzékeny sejtkultúrák tenyésztéséhez. Ezeknek a kis léptékű berendezéseknek az eredményei pontosan használhatóak méretnövelésre, üzemi méretű berendezések tervezéséhez. Ez lehetővé teszi a teljes gyártósor tervezését és kipróbálását a nagyüzemi gyártás bevezetése előtt.

A különböző folyamatokhoz specifikus szűrőberendezéseket kínálunk. Például az úgy nevezett Nutsch szűrő alkalmas magas szilárdanyag tartalmú folyadékok szakaszos szűrésére, kifejezetten akkor, ha a cél a szilárd anyag felhasználása a szűrés után.

A biotechnológiai alkalmazásokhoz számos különböző laboratóriumi méretű bioreaktor és szabályzót forgalmazunk, beleértve a 250 ml-es mini-bioreaktorokat, illetve a 24-cellás, 5 ml térfogatú mikro-bioreaktorokat.

Ha az ön technológiai folyamatában szükség van fagyasztva szárító berendezésekre, szívesen ajánlhatunk élvonalbeli gyártónktól laboratóriumi és fél-üzemi méretű liofilizáló berendezéseket, amik a pontos és megbízható eredményeket tudnak produkálni, így megkönnyítik a méretnövelést.

Tesztelésnél fontos, hogy a megfelelő, állandó laboratóriumi körülmények fenntartása. Az általunk forgalmazott páramentesítő berendezések biztosítják felhasználót, hogy mindig azonos körülmények között végezhesse a kísérleteit, így minimalizálva a környezeti tulajdonságok változásából eredő mérési eltéréseket.

Törekszünk arra, hogy inspiráló beszélgető partner legyünk ügyfeleink számára, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az új trendeket és újításokat. Szorosan együttműködünk nemzetközi partnereink válogatott hálózatával. Mérnökeink rendszeres időközönként képzéseken vesznek részt, hogy bővítsék a tudásukat a gyógyszeripari K+F technológiák terén. Segítünk a termelőüzemeknek az új gyártási módszerek és termékek tervezésében és tesztelésében, valamint a minőségellenőrzés és tesztelés legmagasabb szintjének fenntartásában.. Reméljük, hogy többet tudunk meg az Ön kihívásáról, hogy össze tudjuk kapcsolni a megfelelő szakértőnkkel.