Technológiák a gyógyszeripar számára

A gyógyszeripari feldolgozó gépek és berendezések a betáplált anyagokat átalakítják hatóanyagokká, vagy segédanyagokká, a gyógyszerfejlesztési és gyártási folyamat során. A feldolgozó berendezések végezhetnek fizikai folyamatokat, mint az őrlés, granulálás, extrudálás, vagy shredderezés, vagy kémiai folyamatokat, mint az extrakció, desztilláció, vagy koncentrálás.

Más gyógyszeripari feldolgozó berendezések az anyagok olyan típusú átalakítását végzik, mint a páramentesítés és szárítás, vagy a keverés és homogenizálás. Ezen túl szükség van berendezésekre, amik az anyagok csomagolását végzik, például folyadéktöltést, dobozolást, zacskózást, vagy szivattyúzást.

Tapasztalatunknak köszönhetően megfelelő gyógyszeripari berendezéseket tudunk javasolni számos szektor és alkalmazás igényeinek kielégítésére. Klienseinkkel együtt dolgozva teljes körűen át tudjuk látni a specifikus igényeket, és így megfelelő tanácsot tudunk adni a legjobb technológia kiválasztására az alkalmazásukhoz, a legjobb beszállítót kiválasztva, és biztosítva a zökkenőmentes integráció a meglévő folyamatba. A célunk, hogy könnyen elérhetővé tegyük a legfrissebb gyógyszeripari technológiákat a partnereink számára.

Tovább...
191 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Nagysebességű Petri-csésze töltő gép

Nagysebességű Petri-csésze töltő gép

A hagyományos Petri-csésze töltő megoldások általában nagy helyigényűek és lassúak,...

Laboratóriumi kémcső töltő berendezés

Laboratóriumi kémcső töltő berendezés

A kémcsövek töltése esetén kiemelkedően fontos egy precíz, aszeptikus megoldás...

Ipari Petri-csésze töltő gép

Ipari Petri-csésze töltő gép

A hagyományos nagy kapacitású Petri-csésze töltő gépek általában lassúak és...

Gyógyszeripari Formuláló és Keverőtartályok

Gyógyszeripari Formuláló és Keverőtartályok

A gyógyszerkészítmények formulálásánál használnak helyhez kötött és mozgatható folyadék tartályokat....

Gyógyszeripari Tiszta Gőz Generátor

Gyógyszeripari Tiszta Gőz Generátor

A száraz telített gőzt gyógyszeripari gyártó berendezések és az aktív...

Vízdesztilláló rendszer

Vízdesztilláló rendszer

A gyógyszeripari eljárásokban felhasznált víznek teljesítenie kell a szabályozó szervek...

Pára Kompressziós Desztilláló

Pára Kompressziós Desztilláló

Az injekciós víznek az elérhető legjobb minőségűnek kell lennie, hogy...

Reverz Ozmózissal Működő Vízszűrő Rendszer

Reverz Ozmózissal Működő Vízszűrő Rendszer

A reverz ozmózis félig áteresztő membránt használ, hogy eltávolítsa a...

MDS700 lefúvató mobil légborotva egység tartályokhoz

MDS700 lefúvató mobil légborotva egység tartályokhoz

A nagy tartályok, tároló tankok, keverő tartályok tisztítása és higiéniai...

Ion3 légöblítő rendszer konténerekhez/tároló tégelyekhez

Ion3 légöblítő rendszer konténerekhez/tároló tégelyekhez

Az élelmiszeriparban és gyógyszeriparban használatos konténer-dobozok, tárolók tisztítására hagyományosan vízöblítéses...

RinseDry öblítő és szárító rendszer tárolók/tégelyek lefúvatására

RinseDry öblítő és szárító rendszer tárolók/tégelyek lefúvatására

Tárolók, tégelyek töltése esetén gyakran fordul elő, hogy a termék...

Kis teljesítményű steril fiola és fecskendő töltőgép

Kis teljesítményű steril fiola és fecskendő töltőgép

Fiolák és fecskendők töltése rugalmasan változtatható konfigurációban Az i-Dositecno MI-I...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Technológiák a gyógyszeripari folyamatokhoz, előkészítéshez és csomagoláshoz

A Holimex Kft. Számos berendezést tud javasolni a gyógyszeripari fizikai feldolgozó eljárásokhoz, mind a törő és őrlő berendezések, keverők és homogenizátorok, malmok és emulzifikáló berendezések. A berendezések teljes mérettartományban elérhetőek a laboratóriumitól kezdve a fél-üzemin át a nagyüzemi, 24/7 üzemelő berendezésekig.

A szárítási feladathoz javasolhatunk berendezéseket különböző környezetekhez és folyamatokhoz, beleértve a speciális berendezéseket, amelyeket a nedve légáramokhoz lehet használni. Az anyagok szárításához szalagos, vagy dob-típusú vákuumszárítókat, fluid ágyas szárítókat és lapátos szárítókat tudunk ajánlani. Ezen kívül kínálunk még laboratóriumi és üzemi méretű fagyasztva szárítókat.

A mérnökeink segítséget nyújthatnak a gyógyszeripari töltés, csomagolás és logisztikai feladatok lebonyolításában. A kínált berendezések alkalmasak fecskendők, fiolák, ampullák és üvegcsék, valamint kapszulák töltésére. Ezen túl speciális berendezéseket tudunk szállítani a különleges igények kielégítésére, mint például egy steril töltővonal szemcseppek töltésére. A száraz porok előállítóinak javasolhatunk vákuumszállító berendezéseket, a megfelelő szelepekkel ellátva, amelyek természetesen megfelelnek az FDA és az EMA előírásainak. Emellett számos, kiporzás mentes zsákolási és csomagolási megoldást kínálunk, többek között big-bag töltést is.

Munkatársaink az extrakció és a bepárlás számos megoldást tudnak kínálni, mint például a desztilláció, vagy vákuumbepárlás. Ezekből a berendezésekből laboratóriumi és fél-üzemi méretben is léteznek változatok, hogy a felhasználó megfelelően tudja tesztelni a folyamatát az ipari lépték megvalósítása előtt.

Végül, de nem utolsósorban számos terméket forgalmazunk kifejezetten a veszélyes, mérgező, vagy érzékeny anyagok kezelésére, akár a megadott folyamatra (őrlés, kompaktálás, stb.), akár külön, mint a teljes bio-biztonsági rendszerek és légkezelő berendezések.

Törekszünk arra, hogy inspiráló beszélgető partner legyünk ügyfeleink számára, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az új trendeket és újításokat. Szorosan együttműködünk nemzetközi partnereink válogatott hálózatával. Mérnökeink rendszeres időközönként képzéseken vesznek részt, hogy bővítsék a tudásukat a gyógyszeripari technológiák és trendek területén. Segítünk a termelőüzemeknek a termelésük minőségének javításában, valamint a termelővonalak rugalmasságának és hatékonyságának növelésében. Reméljük, hogy többet tudunk meg az Ön folyamatáról, hogy össze tudjuk kapcsolni a megfelelő szakértőnkkel.