Technológiák a gyógyszeripar számára

A gyógyszeripari feldolgozó gépek és berendezések a betáplált anyagokat átalakítják hatóanyagokká, vagy segédanyagokká, a gyógyszerfejlesztési és gyártási folyamat során. A feldolgozó berendezések végezhetnek fizikai folyamatokat, mint az őrlés, granulálás, extrudálás, vagy shredderezés, vagy kémiai folyamatokat, mint az extrakció, desztilláció, vagy koncentrálás.

Más gyógyszeripari feldolgozó berendezések az anyagok olyan típusú átalakítását végzik, mint a páramentesítés és szárítás, vagy a keverés és homogenizálás. Ezen túl szükség van berendezésekre, amik az anyagok csomagolását végzik, például folyadéktöltést, dobozolást, zacskózást, vagy szivattyúzást.

Tapasztalatunknak köszönhetően megfelelő gyógyszeripari berendezéseket tudunk javasolni számos szektor és alkalmazás igényeinek kielégítésére. Klienseinkkel együtt dolgozva teljes körűen át tudjuk látni a specifikus igényeket, és így megfelelő tanácsot tudunk adni a legjobb technológia kiválasztására az alkalmazásukhoz, a legjobb beszállítót kiválasztva, és biztosítva a zökkenőmentes integráció a meglévő folyamatba. A célunk, hogy könnyen elérhetővé tegyük a legfrissebb gyógyszeripari technológiákat a partnereink számára.

Tovább...
183 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Folyadékáramok mérésére szolgáló szenzortechnológia

Folyadékáramok mérésére szolgáló szenzortechnológia

A szenzortechnológia: számos biofolyamat estén szükséges a folyadékok pontos áramlásmérése. Erre elsősorban a...

Kiegészítő perisztaltikus pumpa, különböző alkalmazásokhoz

Kiegészítő perisztaltikus pumpa, különböző alkalmazásokhoz

Perisztaltikus pumpa: számos bio-gyógyszergyártási, vagy kémiai fejlesztési folyamatban a laboratóriumi munkát nagymértékben segítheti...

Folyadék mintavevő modul a nagy sejtsűrűségű kultúrák mintázására

Folyadék mintavevő modul a nagy sejtsűrűségű kultúrák mintázására

A folyadék mintavevő modul: az automatikus sejtmentes mintavétel megvalósítása érdekében szükséges a reaktoredények...

Mintaelosztó készülék

Mintaelosztó készülék

Mintaelosztó készülék: az automatizált mintavevő rendszer kibővítése növeli a rendszer rugalmasságát, és mélyebb...

Bioreaktor mintavevő szondák

Bioreaktor mintavevő szondák

Bioreaktor mintavevő szondák: a pontos, befertőződés mentes mintavétel alapvető fontosságú a bio-gyógyszergyártási folyamatokban....

Sejtmentes bioreaktor mintavevő szondák

Sejtmentes bioreaktor mintavevő szondák

Sejtmentes bioreaktor mintavevő szondák: a bio-gyógyszergyártás elengedhetetlen lépése a mintavétel, amivel a folyamatok...

Folyamatos nagy sebességű lapátos keverő

Folyamatos nagy sebességű lapátos keverő

Lapátos keverő: Finom és kohéziós porok folyamatos, intenzív, folyamatos, nagy sebességű keveréséhez, előnyösen...

Folyamatos üzemű lapátos szárító

Folyamatos üzemű lapátos szárító

Kifejezetten a zagyok, szűrőpogácsák, porok, paszták és granulátumok gyors szárítására fejlesztették ki. A...

Nem GMP-konform mosó kamra

Nem GMP-konform mosó kamra

A nem GMP-konform mosó kamra: amikor a kozmetikai, tápszer- és a nem szabályozott...

Berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz

Berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz

A berakó kosarak GMP alkatrészmosóhoz: hogy biztosítsuk a termékkel érintkező alkatrészek tökéletes tisztítását,...

NINCS KÉP

GMP mosó

A GMP mosó: egyes gyártási tételek közötti keresztszennyeződés kiküszöbölése érdekében a termékkel érintkező...

GMP-konform kamrás mosó

GMP-konform kamrás mosó

A GMP-konform kamrás mosó: termékkel érintkező kisebb alkatrészek tisztítása mindig kihívást jelentett, és...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Technológiák a gyógyszeripari folyamatokhoz, előkészítéshez és csomagoláshoz

A Holimex Kft. Számos berendezést tud javasolni a gyógyszeripari fizikai feldolgozó eljárásokhoz, mind a törő és őrlő berendezések, keverők és homogenizátorok, malmok és emulzifikáló berendezések. A berendezések teljes mérettartományban elérhetőek a laboratóriumitól kezdve a fél-üzemin át a nagyüzemi, 24/7 üzemelő berendezésekig.

A szárítási feladathoz javasolhatunk berendezéseket különböző környezetekhez és folyamatokhoz, beleértve a speciális berendezéseket, amelyeket a nedve légáramokhoz lehet használni. Az anyagok szárításához szalagos, vagy dob-típusú vákuumszárítókat, fluid ágyas szárítókat és lapátos szárítókat tudunk ajánlani. Ezen kívül kínálunk még laboratóriumi és üzemi méretű fagyasztva szárítókat.

A mérnökeink segítséget nyújthatnak a gyógyszeripari töltés, csomagolás és logisztikai feladatok lebonyolításában. A kínált berendezések alkalmasak fecskendők, fiolák, ampullák és üvegcsék, valamint kapszulák töltésére. Ezen túl speciális berendezéseket tudunk szállítani a különleges igények kielégítésére, mint például egy steril töltővonal szemcseppek töltésére. A száraz porok előállítóinak javasolhatunk vákuumszállító berendezéseket, a megfelelő szelepekkel ellátva, amelyek természetesen megfelelnek az FDA és az EMA előírásainak. Emellett számos, kiporzás mentes zsákolási és csomagolási megoldást kínálunk, többek között big-bag töltést is.

Munkatársaink az extrakció és a bepárlás számos megoldást tudnak kínálni, mint például a desztilláció, vagy vákuumbepárlás. Ezekből a berendezésekből laboratóriumi és fél-üzemi méretben is léteznek változatok, hogy a felhasználó megfelelően tudja tesztelni a folyamatát az ipari lépték megvalósítása előtt.

Végül, de nem utolsósorban számos terméket forgalmazunk kifejezetten a veszélyes, mérgező, vagy érzékeny anyagok kezelésére, akár a megadott folyamatra (őrlés, kompaktálás, stb.), akár külön, mint a teljes bio-biztonsági rendszerek és légkezelő berendezések.

Törekszünk arra, hogy inspiráló beszélgető partner legyünk ügyfeleink számára, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az új trendeket és újításokat. Szorosan együttműködünk nemzetközi partnereink válogatott hálózatával. Mérnökeink rendszeres időközönként képzéseken vesznek részt, hogy bővítsék a tudásukat a gyógyszeripari technológiák és trendek területén. Segítünk a termelőüzemeknek a termelésük minőségének javításában, valamint a termelővonalak rugalmasságának és hatékonyságának növelésében. Reméljük, hogy többet tudunk meg az Ön folyamatáról, hogy össze tudjuk kapcsolni a megfelelő szakértőnkkel.