Technológiák a gyógyszeripar számára

A gyógyszeripari feldolgozó gépek és berendezések a betáplált anyagokat átalakítják hatóanyagokká, vagy segédanyagokká, a gyógyszerfejlesztési és gyártási folyamat során. A feldolgozó berendezések végezhetnek fizikai folyamatokat, mint az őrlés, granulálás, extrudálás, vagy shredderezés, vagy kémiai folyamatokat, mint az extrakció, desztilláció, vagy koncentrálás.

Más gyógyszeripari feldolgozó berendezések az anyagok olyan típusú átalakítását végzik, mint a páramentesítés és szárítás, vagy a keverés és homogenizálás. Ezen túl szükség van berendezésekre, amik az anyagok csomagolását végzik, például folyadéktöltést, dobozolást, zacskózást, vagy szivattyúzást.

Tapasztalatunknak köszönhetően megfelelő gyógyszeripari berendezéseket tudunk javasolni számos szektor és alkalmazás igényeinek kielégítésére. Klienseinkkel együtt dolgozva teljes körűen át tudjuk látni a specifikus igényeket, és így megfelelő tanácsot tudunk adni a legjobb technológia kiválasztására az alkalmazásukhoz, a legjobb beszállítót kiválasztva, és biztosítva a zökkenőmentes integráció a meglévő folyamatba. A célunk, hogy könnyen elérhetővé tegyük a legfrissebb gyógyszeripari technológiákat a partnereink számára.

Tovább...
175 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Automata zsákbontó berendezés

Automata zsákbontó berendezés

Automata zsákbontó/felvágó berendezés: a zsákok kézi bontása és ürítése során nagyfokú kiporzás jelentkezhet....

Kompenzátorok gyógyszer porok kezeléséhez

Kompenzátorok gyógyszer porok kezeléséhez

Kompenzátorok: a termikus és mechanikai hatások feszültségeket idézhetnek elő az ipari csővezeték rendszerekben....

High containment osztott pillangószelep, dokkolószelep

High containment osztott pillangószelep, dokkolószelep

Osztott pillangószelep, dokkolószelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a...

High containment gömbszegmens szelep

High containment gömbszegmens szelep

Gömbszegmens szelep: A homogenizálókra és szárítókra szerelt szelepek általában nem  holttérmentesek, amelyek megakadályozzák...

High containment mintavevő

High containment mintavevő

Egy zárt rendszerben működő rendszerből értékelhető mintát venni nem egyszerű, különösen akkor, ha...

Moduláris tartószerkezet rendszerk (GMP-nek megfelelő, szerelhető)

Moduláris tartószerkezet rendszerk (GMP-nek megfelelő, szerelhető)

Szerelhető tartószerkezetek: a csőhálózatok és rendszerek hagyományos tartószerkezetei nyers hegesztési varratokat, éles sarkokat...

Diszpergáló gép emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép: a forgó-/állórész alapelv szerint működő berendezéseket gyakran használják, amikor a hagyományosabb...

Diszpergáló gép, nagyon finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép, nagyon finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz: szilárd és folyékony alapanyagok nagy teljesítményű, folyamatos...

Gazdaságos diszpergáló gép emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Gazdaságos diszpergáló gép emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Gazdaságos diszpergáló gép: közepes viszkozitású és viszonylag egyenletes szemnagyságú termékek esetében, mint méz,...

Diszpergáló gép, ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép, ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz

Diszpergáló gép ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz: a legfinomabb mikro-emulziók és -szuszpenziók előállítása...

Nagy pontosságú homogenizáló rendszer

Nagy pontosságú homogenizáló rendszer

Nagy pontosságú homogenizáló rendszer: amikor a recept vagy az összeállítás igen nagy pontosságot...

Szakaszos diszpergáló gép, koptató hatású termékekhez

Szakaszos diszpergáló gép, koptató hatású termékekhez

Szakaszos diszpergáló gép koptató hatású termékekhez: olyan keverési és diszpergáló feladatokhoz, amik hagyományos...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Technológiák a gyógyszeripari folyamatokhoz, előkészítéshez és csomagoláshoz

A Holimex Kft. Számos berendezést tud javasolni a gyógyszeripari fizikai feldolgozó eljárásokhoz, mind a törő és őrlő berendezések, keverők és homogenizátorok, malmok és emulzifikáló berendezések. A berendezések teljes mérettartományban elérhetőek a laboratóriumitól kezdve a fél-üzemin át a nagyüzemi, 24/7 üzemelő berendezésekig.

A szárítási feladathoz javasolhatunk berendezéseket különböző környezetekhez és folyamatokhoz, beleértve a speciális berendezéseket, amelyeket a nedve légáramokhoz lehet használni. Az anyagok szárításához szalagos, vagy dob-típusú vákuumszárítókat, fluid ágyas szárítókat és lapátos szárítókat tudunk ajánlani. Ezen kívül kínálunk még laboratóriumi és üzemi méretű fagyasztva szárítókat.

A mérnökeink segítséget nyújthatnak a gyógyszeripari töltés, csomagolás és logisztikai feladatok lebonyolításában. A kínált berendezések alkalmasak fecskendők, fiolák, ampullák és üvegcsék, valamint kapszulák töltésére. Ezen túl speciális berendezéseket tudunk szállítani a különleges igények kielégítésére, mint például egy steril töltővonal szemcseppek töltésére. A száraz porok előállítóinak javasolhatunk vákuumszállító berendezéseket, a megfelelő szelepekkel ellátva, amelyek természetesen megfelelnek az FDA és az EMA előírásainak. Emellett számos, kiporzás mentes zsákolási és csomagolási megoldást kínálunk, többek között big-bag töltést is.

Munkatársaink az extrakció és a bepárlás számos megoldást tudnak kínálni, mint például a desztilláció, vagy vákuumbepárlás. Ezekből a berendezésekből laboratóriumi és fél-üzemi méretben is léteznek változatok, hogy a felhasználó megfelelően tudja tesztelni a folyamatát az ipari lépték megvalósítása előtt.

Végül, de nem utolsósorban számos terméket forgalmazunk kifejezetten a veszélyes, mérgező, vagy érzékeny anyagok kezelésére, akár a megadott folyamatra (őrlés, kompaktálás, stb.), akár külön, mint a teljes bio-biztonsági rendszerek és légkezelő berendezések.

Törekszünk arra, hogy inspiráló beszélgető partner legyünk ügyfeleink számára, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az új trendeket és újításokat. Szorosan együttműködünk nemzetközi partnereink válogatott hálózatával. Mérnökeink rendszeres időközönként képzéseken vesznek részt, hogy bővítsék a tudásukat a gyógyszeripari technológiák és trendek területén. Segítünk a termelőüzemeknek a termelésük minőségének javításában, valamint a termelővonalak rugalmasságának és hatékonyságának növelésében. Reméljük, hogy többet tudunk meg az Ön folyamatáról, hogy össze tudjuk kapcsolni a megfelelő szakértőnkkel.