Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
32 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Gabonapehely pörkölő és szárító

Gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...

Közepes méretű olvasztótartályok

Közepes méretű olvasztótartályok

Olvasztó közepes méretű csokoládégyártásokhoz, különböző fajta csokoládék előállítására Gyártsunk különböző fajta csokoládékat közepes léptékű eljárással A Hacos cég HSK 250-500 jelű gyártmányai közepes méretű, nagyon hatékony csokoládé olvasztó tartályok speciálisan...

Automata, folyamatos üzemű temperálógép szivattyúval

Automata, folyamatos üzemű temperálógép szivattyúval

Folyamatos üzemű temperálógép közepes léptékű folyamatokhoz. Kezdjünk termelni költséghatékony folyamatos eljárással A Hacos cég HST-150 jelű gyártmánya automata, költséghatékony, folyamatos üzemű temperálógép szivattyúval, temperáló oszloppal és hűtőrendszerrel.  Teljesítménye 150 kg/óra,...

Infravörös dobszárító

Infravörös dobszárító

Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...

Infravörös sterilizáló gép - forgó dobbal

Infravörös sterilizáló gép - forgó dobbal

Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös sterilizáló technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű,...

Konzervdoboz szárító légborotva

Konzervdoboz szárító légborotva

A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...

PET palack szárító gép

PET palack szárító gép

Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a...

Fluid szárító szélosztályozóval

Fluid szárító szélosztályozóval

Fluid szárító szélosztályozóval: a betáplált anyagot a hengeres készüléktest alján malom oszlatja szét apró szemcsékké, melyeket a forró levegő a fejben elhelyezett osztályozó kerék felé szállít. A megszáradt, könnyű szemcsék...

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás: nagy teljesítményű, folyamatos protechnológiai rendszer két berendezés együtteséből tevődik össze. A porkomponenshez porlasztott folyadék a Hosokawa Flexomix gyors keverőben granulátumot képez, melyet fluid szárítóban szárítunk a kívánt nedvességtartalomig....

Ipari Páramentesítő nagyon nedves légáramokhoz

Ipari Páramentesítő nagyon nedves légáramokhoz

Ipari Páramentesítő: a tömített helyiségek kihívást jelentenek a közönséges páramentesítők számára. A nedves levegőt cirkuláltatni kell, és a víz eltávolítása kondenzáció útján történik. A kondenzációs egységnek nagy az energiafogyasztása, ha...

Müzliszelet vágóasztal, alapberendezés

Müzliszelet vágóasztal, alapberendezés

Müzliszelet vágóasztal: A ropogós müzliszeletek, grillázs szeletek és hasonló termékek gyártása kisüzemek számára munka- és időigényes feladat. A keveréshez, elterítéshez és a visszahűtéshez elegendhetetlenül fontos a megfelelő hőmérsékletszabályozás. Ez komoly...

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.