Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
28 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Átfolyásmérő töltőgép

Átfolyásmérő töltőgép

Az élelmiszeriparban, vegyiparban és kozmetikai iparban nagyobb gyártási kapacitások esetén, ahol nagy töltési pontosságára és mennyiségére van szükség, elengedhetetlen egy teljesen automatizált átfolyásmérő töltőgép , amely zökkenőmentesen működik a gyártás...

Automata sütemény kiszerelő gép

Automata sütemény kiszerelő gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A sütemények, kekszek és hasonló készítmények gondos kezelést igényelnek a sütéstől a csomagolásig. Erre kiválóan alkalmas egy kiszerelő gép. A sütőipari kiszerelő rendszerek legújabb generációja növeli a termelés sebességét, miközben...

Zselé adagoló - keményítő nélkül

Zselé adagoló - keményítő nélkül

A zselé és rágógumi termékek hagyományos adagolói keményítő formákat használnak. Ezek nem nyújtják az optimális higiéniát, gyakori cseréjükre van szükség és megnövelik a termék száradási idejét. A zselé adagoló legújabb...

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények...

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

A nyalókák hagyományos módon történő nagy volumenű folyamatos gyártása egyenetlen termékminőséghez vezethet. A keményítő öntőformák ezekben a rendszerekben nem ajánlanak optimális higiéniát és növelik a költségeket. A keményítő mentes, jó...

Kemény cukorka adagoló - Keményítő nélküli

Kemény cukorka adagoló - Keményítő nélküli

A kemény cukorkák formázása megköveteli a szirupok gondos kezelését, hogy elkerüljük az olyan minőség hibákat, mint a repedezés és habzás. Egy célszerűen jól meghatározott kemény cukorka adagoló megoldás első osztályú...

Cukormassza és cukorkrém gyártó gép

Cukormassza és cukorkrém gyártó gép

Cukor krémet sok cukrászati termék gyártásához használnak, minősége nagy hatással van a végtermék minőségére. A jó minőségű cukormasszánál a cél finom kristályokból álló egységes szerkezet előállítása. A hagyományos rendszerek különösen...

Aroma adagoló - cukrászati gyártási folyamatokban

Aroma adagoló - cukrászati gyártási folyamatokban

Színezékek és aromák hozzáadása növeli a cukrászati termékek értékét és minőségét, de a hagyományos beadási módszerek veszteséggel járhatnak és nem megbízhatók. Az Aroma adagoló rendszerek legutóbbi generációja megbízhatóságot és kiemelkedő...

Pelyhesítő gép - kukorica, korpa és gabonadara

Pelyhesítő gép - kukorica, korpa és gabonadara

A jó minőségű reggeli gabonapelyhek előállítása pontos és következetes gyártási eljárást igényel. A mennyiség növekedése a minőség romlásával járhat. Egy erre a célra kifejlesztett nagy teljesítményű görgős pelyhesítő gép a...

Szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

Szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek között. Szirupok, cukorbevonatok, fényesítők és bevonatok hozzáadásának pontosnak és megbízhatónak kell lennie a csúcsminőség fenntartása érdekében. Egy könnyen...

Csokoládéformázó tömeggyártáshoz

Csokoládéformázó tömeggyártáshoz

Csokoládéformázó üreges csokoládéfigurák tömeggyártásához Gyártsunk többféle üreges csokoládéfigurát nagy léptékben A Hacos cég COLLMANN 4905 jelű gyártmánya egy 20 karú formázó üreges csokoládéfigurákhoz. Független fonó mozgás a tökéletesen egyenletes falvastagság...

Kompakt 4 karú csokoládéformázó

Kompakt 4 karú csokoládéformázó

Kisméretű termeléshez vagy laboratóriumi használatra, az üreges csokoládéfigurák gyártásában Független forgató mozgás a tökéletesen egyenletes falvastagság érdekében A Hacos cég COLLMANN 4904 jelű gyártmánya egy kompakt, egymástól a tökéletesen egyenletes...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.