Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
30 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő: a lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a...

Dió daráló

Dió daráló

Dió daráló: a dió darálásakor viszonylag nagy mennyiségű porszerű melléktermék keletkezhet. Mogyoró, mandula,...

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép: a különböző fűszerek és a kávé kíméletes őrlése...

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép: a különféle összeragadt, összefagyott szemes termékek hatékony és roncsolás mentes...

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom kávébabhoz: amikor szűrt kávétól törökös kávéig van szüksége a kávébab rugalmas...

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő: a kávébab vagy magvak hagyományos őrlése, egy rögzített malomkő és egy...

Függőleges golyósmalmok a csokoládé finomításához

Függőleges golyósmalmok a csokoládé finomításához

A golyósmalmokkal rendkívül finom szemnagyságú porok állíthatók elő, és keverhetők. Mind a függőleges,...

Vízszintes golyósmalom a csokoládé finomításához

Vízszintes golyósmalom a csokoládé finomításához

A golyósmalmokkal rendkívül finom szemnagyságú porok állíthatók elő, és keverhetők. Mind a függőleges,...

Két-hengeres, csokoládé elő-finomító

Két-hengeres, csokoládé elő-finomító

Az elő-finomítót gyakran használják a csokoládéadagban kristálycukor finomítására és kalibrálására, és a finomító eljáráshoz...

Három-hengeres csokoládé-finomító

Három-hengeres csokoládé-finomító

A csokoládémassza, töltőanyagok és a többszörösen átdolgozott termékek széles választékának keverésére, dörzsölésére és...

Öt-hengeres csokoládé finomító

Öt-hengeres csokoládé finomító

Amikor jó minőségű, hagyományos csokoládét kíván előállítani, egy 5-hengeres finomító a terméke minőségének...

Folyamatos csokoládé feldolgozósor, függőleges golyósmalmokkal

Folyamatos csokoládé feldolgozósor, függőleges golyósmalmokkal

A kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keverésére és finomítására több módszert is...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.