Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
69 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Automatikus mérleg és keverő cukrászati alapanyagokhoz

Automatikus mérleg és keverő cukrászati alapanyagokhoz

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál.  A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...

Főző karamell termékekhez

Főző karamell termékekhez

A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és az eszköz kiválasztását gondosan a termék típusához és minőségéhez kel igazítani. A hagyományos rendszerek rugalmatlanok lehetnek, amikor meghatározott igényeket kell...

Szakaszos granola keverő

Szakaszos granola keverő

A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget.  A különlegesen kialakított alapanyag keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...

Törő, sült granola lapokhoz

Törő, sült granola lapokhoz

A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk.  Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra...

Előkészítő reggeli gabonafélék extrudálásához

Előkészítő reggeli gabonafélék extrudálásához

Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...

Horizontal Planetary Mixer, bolygóműves bekeverés

Horizontal Planetary Mixer, bolygóműves bekeverés

A sütő- és édesipar prémium termékei különleges technológiát igényelnek: a tészták, krémek, bevonatok elkészítése vezérlést, megbízható keverőberendezést igényel. A komputer vezérelt, bolygóműves keverők lehetővé teszik a maximális flexibilitást, szabályzást, növelve...

Centrifugal Mixer Unit, CMU, vaj-és tejszínalapú termékekhez

Centrifugal Mixer Unit, CMU, vaj-és tejszínalapú termékekhez

Vaj, tejszín és tejszín-alapú, egyéb delikát szószok és emulziók előállítása időigényes keverési feladat, ez nagyban befolyásolja a technológia eredményességét. Ha centrifugális beadagolást alkalmazunk, nagy mértékben növelhetjük a gyártási folyamat sebességét,...

Piskóta típusú technológiai vonalak

Piskóta típusú technológiai vonalak

Az egyéb édesipari gyártásban szerzett tapasztalatok alkalmazása vezetett a piskóta típusú termékek technológiai berendezéséinek tervezéséhez: Swiss-roll piskóta, rétegezett piskóták, torták. A termékváltás egy berendezésen belül bonyolult és költségigényes folyamat. Egy...

TR 500 / 1000 / 1500 vízszintes tészta bekeverő

TR 500 / 1000 / 1500 vízszintes tészta bekeverő

A nagy viszkozitású, sűrű állagú alapanyagok bekeverése – példaként a rágógumi alap – a legnehezebb folyamatok közé tartozik. A hatékonyság és minőség növelése, a költségek csökkentése különleges feladat elé állítja...

Continuous Aerating Mixer, folyamatos működésű légbekeverő

Continuous Aerating Mixer, folyamatos működésű légbekeverő

A levegővel habosított termékek keverése nem egyszerű feladat: az eljárás során a levegő mennyisége csökken a keverékben, ez a termékminőség romlásához vezet. Egy speciálisan tervezett bekeverő lehetővé teszi a precíz...

CombiTherMix, hőkezelő, bekeverő egység élelmiszeripari alkalmazásra

CombiTherMix, hőkezelő, bekeverő egység élelmiszeripari alkalmazásra

Krémek, szószok, raguk, sütésre kész feltétek, és hasonló típusú termékek előállításához szükség van a bekeverés, hőkezelés, és hűtés technológiai lépéseire, ami alap esetben több berendezéssel oldható meg. Kombinálva a hőkezelés...

MassJet Bulk Dryer légborotva rendszer konzerv dobozokkoz

MassJet Bulk Dryer légborotva rendszer konzerv dobozokkoz

A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.