Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
60 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Automatikus fagyasztva szárító rendszer

Automatikus fagyasztva szárító rendszer

A fagyasztva szárítás lehet nehézkes és költséges folyamat. Tápszerek gyártása esetén lényeges, hogy a termék stabil, koncentrált és hosszú lejárati idejű legyen. Szükség van olyan fagyasztva szárítókra, amelyeknek elegendő a...

Félüzemi méretű fagyasztva szárító

Félüzemi méretű fagyasztva szárító

A fagyasztva szárítás összetett és időigényes eljárás, amelynek során fenntartható a termék minősége, magas higiéniai szintet követelő, érzékeny és költséges folyamat. Egy félüzemi méretű fagyasztva szárító, amelyet termékfejlesztési és méretnövelési...

Élelmiszeripari fagyasztva szárító

Élelmiszeripari fagyasztva szárító

A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső hatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozás, az oxigén és a fény. A termelés méretnövelésekor a paraméterek, mint az áramlási sebesség,...

Átfolyásmérő töltőgép

Átfolyásmérő töltőgép

Az élelmiszeriparban, vegyiparban és kozmetikai iparban nagyobb gyártási kapacitások esetén, ahol nagy töltési pontosságára és mennyiségére van szükség, elengedhetetlen egy teljesen automatizált töltési megoldás, amely zökkenőmentesen működik a gyártás folyamán....

Gyors koncentrátum gyártási technológia

Gyors koncentrátum gyártási technológia

Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...

Könnyen kezelhető feldolgozó berendezés szószok, krémek, pástétomok hőkezelésére

Könnyen kezelhető feldolgozó berendezés szószok, krémek, pástétomok hőkezelésére

Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli a termék...

Multifunkcionális élelmiszeripari főzőberendezések különböző állagú készételek gyártásához

Multifunkcionális élelmiszeripari főzőberendezések különböző állagú készételek gyártásához

Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően az automatizálásnak,...

Automata sütemény kiszerelő gépsor

Automata sütemény kiszerelő gépsor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A sütemények, kekszek és hasonló készítmények gondos kezelést igényelnek a sütéstől a csomagolásig. A sütőipari kiszerelő rendszerek legújabb generációja növeli a termelés sebességét, miközben csökkenti a durva kezelés miatti veszteséget....

Higiénikus csokoládé hűtőalagút

Higiénikus csokoládé hűtőalagút

Változtatható, csokoládék, csokoládé bevonatú és krémes termékek széles tartományának pontosan vezérelt hűtésére alkalmas berendezés, amelyet megbízhatónak, könnyen tisztíthatónak és karbantarthatónak, a felhasználó igényeihez rugalmasan illeszkedőnek terveztek. Rugalmas, nagy teljesítményű, higiénikus...

Automatikus mérleg és keverő cukrászati alapanyagokhoz

Automatikus mérleg és keverő cukrászati alapanyagokhoz

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál.  A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...

Keményítő nélküli adagoló lágy cukrászati készítményekhez

Keményítő nélküli adagoló lágy cukrászati készítményekhez

A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagolók legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények előállítását,...

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

A nyalókák hagyományos módon történő nagy volumenű folyamatos gyártása egyenetlen termékminőséghez vezethet. A keményítő öntőformák ezekben a rendszerekben nem ajánlanak optimális higiéniát és növelik a költségeket. A keményítő mentes, jó...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.