Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
31 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Gyors koncentrátum gyártási technológia

Gyors koncentrátum gyártási technológia

Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...

Könnyen kezelhető feldolgozó berendezés szószok, krémek, pástétomok hőkezelésére

Könnyen kezelhető feldolgozó berendezés szószok, krémek, pástétomok hőkezelésére

Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli a termék...

Multifunkcionális élelmiszeripari főzőberendezések különböző állagú készételek gyártásához

Multifunkcionális élelmiszeripari főzőberendezések különböző állagú készételek gyártásához

Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően az automatizálásnak,...

Sokoldalú pasztörizáló csomagolt élelmiszerekhez

Sokoldalú pasztörizáló csomagolt élelmiszerekhez

Az élelmiszeripari sterilizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a berendezés...

Autokláv Doypack (talpas) tasakokhoz

Autokláv Doypack (talpas) tasakokhoz

Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására.  A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...

Autokláv ételkonzervekhez

Autokláv ételkonzervekhez

A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...

Habosító, zsír bázisú masszákhoz és krém töltelékekhez

Habosító, zsír bázisú masszákhoz és krém töltelékekhez

Amikor zsír bázisú masszákkal és krémekkel dolgozunk, a meglévő habosító és kristályosító gépeink a kelleténél nagyobb veszteséggel és energia fogyasztással járnak. Ha átváltunk egy forradalmian új kristályosító eljárásra, amely javítja...

Higiénikus csokoládé hűtőalagút

Higiénikus csokoládé hűtőalagút

Változtatható, csokoládék, csokoládé bevonatú és krémes termékek széles tartományának pontosan vezérelt hűtésére alkalmas berendezés, amelyet megbízhatónak, könnyen tisztíthatónak és karbantarthatónak, a felhasználó igényeihez rugalmasan illeszkedőnek terveztek. Rugalmas, nagy teljesítményű, higiénikus...

Keskeny hűtőszalag temperáláshoz / bevonáshoz

Keskeny hűtőszalag temperáláshoz / bevonáshoz

Nagyobb méretű csokoládégyártáshoz, bevonás vagy temperálás után folyamatos eljárásban. Kezdjünk nagyobb léptékben hűteni A Hacos cég CHILL CYCLOP jelű gyártmánya egy hűtőszalag, amely a CYCLOP gépekhez kapcsolható. A CYCLOP temperáló-...

Széles, sokoldalú csokoládé hűtőszalag

Széles, sokoldalú csokoládé hűtőszalag

Sokoldalú hűtőrendszer bevont vagy letöltött termékekhez Különböző csokoládétermékek rugalmas hűtése A Hacos cég EBELT jelű terméke csokoládétermékekhez való hűtőszalag.  Ez a hűtőalagút használható HE és ROBY típusú bevonókhoz és letöltő...

Függőleges hűtőtorony csokoládéöntvényekhez

Függőleges hűtőtorony csokoládéöntvényekhez

Egyszeri letöltésű formák és csokoládétömbök hűtésére használatos. Hűtsünk kis alapterületen nagy átbocsátással A Hacos cég KT jelű gyártmánya függőleges hűtőtorony csokoládéöntvényekhez, amely különböző méretekhez és különböző teljesítménnyel alkalmazható. Rendszerint ott...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.