Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
95 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Felső beépítésű diszpergáló gép - tartályba

Felső beépítésű diszpergáló gép - tartályba

Felső beépítésű diszpergáló gép: Az IKA szakaszos diszpergálók olyan alkalmazásokhoz használatosak, ahol a hagyományos keverés nem elegendő, például emulziók és szuszpenziók előállításához. Amit egy keverő nem tud több óra alatt...

Koncentrátum gyártó gép

Koncentrátum gyártó gép

Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...

Krém hőkezelő és feldolgozó élelmiszeripari gép

Krém hőkezelő és feldolgozó élelmiszeripari gép

Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...

Élelmiszeripari főző berendezés - készételek gyártásához

Élelmiszeripari főző berendezés - készételek gyártásához

Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál.  A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...

Karamell főző gép

Karamell főző gép

A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és az eszköz kiválasztását gondosan a termék típusához és minőségéhez kel igazítani. A hagyományos karamell főző gép -ek rugalmatlanok lehetnek, amikor...

Granola keverő szakazos működéssel

Granola keverő szakazos működéssel

A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget.  A különlegesen kialakított granola keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...

Zselé adagoló - keményítő nélkül

Zselé adagoló - keményítő nélkül

A zselé és rágógumi termékek hagyományos adagolói keményítő formákat használnak. Ezek nem nyújtják az optimális higiéniát, gyakori cseréjükre van szükség és megnövelik a termék száradási idejét. A zselé adagoló legújabb...

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények...

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

A nyalókák hagyományos módon történő nagy volumenű folyamatos gyártása egyenetlen termékminőséghez vezethet. A keményítő öntőformák ezekben a rendszerekben nem ajánlanak optimális higiéniát és növelik a költségeket. A keményítő mentes, jó...

Kemény cukorka adagoló - Keményítő nélküli

Kemény cukorka adagoló - Keményítő nélküli

A kemény cukorkák formázása megköveteli a szirupok gondos kezelését, hogy elkerüljük az olyan minőség hibákat, mint a repedezés és habzás. Egy célszerűen jól meghatározott kemény cukorka adagoló megoldás első osztályú...

Cukormassza és cukorkrém gyártó gép

Cukormassza és cukorkrém gyártó gép

Cukor krémet sok cukrászati termék gyártásához használnak, minősége nagy hatással van a végtermék minőségére. A jó minőségű cukormasszánál a cél finom kristályokból álló egységes szerkezet előállítása. A hagyományos rendszerek különösen...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.