Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
22 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Megbízható gabonapehely pörkölő és szárító

Megbízható gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...

Infravörös forgó dobszárító

Infravörös forgó dobszárító

Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve a...

Infravörös forgódobos sterilizáló

Infravörös forgódobos sterilizáló

Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű, szebb...

Kezdő szintű infravörös pörkölőberendezés dió- és mogyorófélékhez, valamint olajos magokhoz

Kezdő szintű infravörös pörkölőberendezés dió- és mogyorófélékhez, valamint olajos magokhoz

Belépő szintű infravörös pörkölőberendezés dió- és mogyorófélékhez, valamint olajos magokhoz Kakaóbab és diófélék kisüzemi gyártáshoz a hagyományos pörkölőberendezések nem hatékonyak a nagy kapacitásuk miatt, azonban az elektromos, infravörös pörkölők lehetővé...

Kisüzemi lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Kisüzemi lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Kisüzemi lineáris szita dió- és mogyorófélékhez A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos,...

Gáztüzelésű kávépörkölő

Gáztüzelésű kávépörkölő

Gáztüzelésű kávépörkölő: A hagyományos gáztüzelést is választhatja a különböző kávépörkölési eljárásokhoz. A Cafemino névleges teljesítménye 5-6 kg/h, a teljesítmény függ attól, hogy mennyire intenzív pörkölési eredményt kíván elérni. A berendezés...

Félüzemi, több-fokozatú filmbepárló

Félüzemi, több-fokozatú filmbepárló

Termékfejlesztésre, vagy félüzemi méretű termelésre alkalmas a VTA kompakt, több-fokozatú bepárló egysége. Kis mennyiségű, magas forráspontú, hőmérsékletre érzékeny és magas viszkozitású folyékony termékek elegyének szétválasztására alkalmas a vákuum alatt működő,...

Elektromos fűtésű kávépörkölő

Elektromos fűtésű kávépörkölő

Elektromos fűtésű kávépörkölő: teljes-körűen szabályozható, 5 - 6 kg/h kapacitással. A berendezés elektromos fűtéssel szerelt, ennek segítségével világosbarnától a mélybarna színárnyalatig valósítható meg a pörkölés. A berendezés tökéletes megoldást jelent...

Bolti kávépörkölő

Bolti kávépörkölő

Bolti kávépörkölő: képzelje csak el, hogy kávézójában a frissen pörkölt kávé illata fogadja a látogatókat! A Toper pörkölőinél nem csak a csalogató aroma és a megnyerő külső garantált, hanem a...

Optikai kávépörkölő

Optikai kávépörkölő

Optikai kávépörkölő: ha a kávébab pörkölésének és műveleteinek valamennyi fázisát látni és láttatni kívánja, akkor üzlete legnagyobb kincse egy optikai kávé pörkölő berendezés. Keltse fel vendégei érdeklődését, és mutassa meg a kávépörkölés...

Ipari kávépörkölő

Ipari kávépörkölő

Ipari kávépörkölő: pörköljön óránként 80- 2 200 kg/h kávébabot! A legkorszerűbb ipari technológiával! Teljesen automatikus kávépörkölés! Hagyományos, nagy teljesítményű kávé-pörkölés a legújabb technológiák felhasználásával A Toper R&D, TKM-SX30-500 sorozatú ipari...

Dió pörkölő

Dió pörkölő

Dió pörkölő: ami a dió és magvak jó minőségű pörkölését garantálja, típustól függően 40 - 120 kg-os adagsúllyal. Elsőosztályú, szakasos pörkölési megoldás dióhoz és magvakhoz A Toper R&D, TIS sorozatú dió pörkölője...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.