Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
18 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Koncentrátum gyártó gép

Koncentrátum gyártó gép

Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...

Krém hőkezelő és feldolgozó élelmiszeripari gép

Krém hőkezelő és feldolgozó élelmiszeripari gép

Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...

Dzsem gyártó gép - gyümölcs feldolgozáshoz

Dzsem gyártó gép - gyümölcs feldolgozáshoz

A sütőipar széles körben alkalmazza a gyümölcs dzsemeket a különböző sütőipari termékek töltésére, díszítésére. A dzsemek házilagos, saját gyártása, egyedi recept alapján, tökéletes megoldás a költségek csökkentésére, és a végtermék...

Élelmiszeripari főző berendezés - készételek gyártásához

Élelmiszeripari főző berendezés - készételek gyártásához

Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...

Gyümölcs püré gyártó gép - magas cukortartalom

Gyümölcs püré gyártó gép - magas cukortartalom

A magas cukortartalmú gyümölcspürék gyártása és termékfejlesztése során a kombinált berendezések alkalmazása gyorsíthatja a termelés folyamatát. A magas fruktóztartalmú termékek feldolgozása nagy pontosságú hőmérséklet szabályozást igényel, ahhoz, hogy biztosítani lehessen,...

Hőkezelő bekeverő gép élelmiszeripari alkalmazásra

Hőkezelő bekeverő gép élelmiszeripari alkalmazásra

Krémek, szószok, raguk, sütésre kész feltétek, és hasonló típusú termékek előállításához szükség van a bekeverés, hőkezelés, és hűtés technológiai lépéseire, ami alap esetben több berendezéssel oldható meg. Kombinálva a hőkezelés...

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...

Filmbepárló - Félüzemi, több-fokozatú

Filmbepárló - Félüzemi, több-fokozatú

A VTA többfokozatú filmbepárló egysége ideális a termékfejlesztésre, vagy a félüzemi-méretű termelésre. A berendezésben elsősorban magas forráspontú, hőre érzékeny és nagy viszkozitású anyagok kis mennyiségeinek feldolgozására van lehetőség. A sor...

Cikk-cakk osztályozó

Cikk-cakk osztályozó

Cikk-cakk osztályozó: a cikk-cakk osztályozó gravitációs elven működik, ami éles szétválasztásra képes a 0,3 - 10 mm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint az élelmiszeriparban és az ásványiparban az...

Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó

Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó

Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó: egy felfelé áramlású osztályozó, ami különböző anyagokat választ szét, bármilyen pontossággal a 100 µm - 6000 µm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint homok vagy kavics eltávolítása...

Filmbepárló

Filmbepárló

Filmbepárló: a kapart falú filmbepárlókkal a forrási hőmérséklet jelentős csökkenése érhető el, a berendezésben uralkodó, légkörinél alacsonyabb nyomásnak köszönhetően. Ez egy folyamatos eljárás, nagyon rövid tartózkodási idővel. Válassza szét a...

Laboratóriumi lepárló - több-fokozatú

Laboratóriumi lepárló - több-fokozatú

Laboratóriumi lepárló: egy laboratóriumi, több-fokozatú bepárló, ami összevonja a vékonyréteges és a rövidutas desztilláló technikákat, lehetőséget ad a magas forráspontú, hőmérsékletre érzékeny és magas viszkozitású termékek szétválasztására, mindössze kis mennyiségű...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.