Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
61 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Felső beépítésű diszpergáló gép - tartályba

Felső beépítésű diszpergáló gép - tartályba

Felső beépítésű diszpergáló gép: Az IKA szakaszos diszpergálók olyan alkalmazásokhoz használatosak, ahol a hagyományos keverés nem elegendő, például emulziók és szuszpenziók előállításához. Amit egy keverő nem tud több óra alatt...

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására.  A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...

Ételkonzerv autokláv

Ételkonzerv autokláv

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál.  A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...

Karamell főző gép

Karamell főző gép

A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és az eszköz kiválasztását gondosan a termék típusához és minőségéhez kel igazítani. A hagyományos karamell főző gép -ek rugalmatlanok lehetnek, amikor...

Granola keverő szakazos működéssel

Granola keverő szakazos működéssel

A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget.  A különlegesen kialakított granola keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...

Gabonapehely pörkölő és szárító

Gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...

Granola törőgép - sült granola lapokhoz

Granola törőgép - sült granola lapokhoz

A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk.  Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra...

Extruder előkészítő gép

Extruder előkészítő gép

Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...

Infravörös dobszárító

Infravörös dobszárító

Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.