Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
48 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Szalagos rejektor rendszerek

Szalagos rejektor rendszerek

A szalagos rejektor rendszer -ek területén az Anritsu több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik, az ellenőrző és érzékelő berendezések tervezése és gyártása terén a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleink igényeinek megfelelően....

Kombinált ellenőrző mérleg

Kombinált ellenőrző mérleg

A kombinált ellenőrző mérleg és fémdetektor rendszer teljes termékcsaládját kínálja, akár kompakt méretben összeépítve is. A szalagos ellenőrző mérleg -ek létfontosságú szerepet játszanak az élelmiszer- és gyógyszergyártásban, mivel biztosítják a...

Tejipari röntgen detektor

Tejipari röntgen detektor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A tejipari röntgen detektor elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a...

Röntgen detektor csomagolt termékekhez

Röntgen detektor csomagolt termékekhez

Az röntgen detektor csomagolt termékekhez elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A mai fogyasztók minden eddiginél nagyobb...

Ipari röntgen detektor

Ipari röntgen detektor

Az ipari röntgen detektor elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a...

Húsipari röntgen detektor

Húsipari röntgen detektor

A húsipari röntgen detektor képes kimutatni a szennyeződéseket pl: csirkemellből, csirkehúsból, virsliből, nugetts -ből, darált húsból, szalonnából, halakból, de a sor még hosszan folytatható lenne. Elsősorban a különböző termékekben lévő...

Élelmiszeripari röntgen detektor

Élelmiszeripari röntgen detektor

Az élelmiszeripari röntgen detektor elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a...

Kézi tubuszáró

Kézi tubuszáró

A műanyag, vagy laminált tubusokat töltő laboratóriumok és kis gyártási kapacitású termelőüzemek jellemzően különböző gépeket használnak a tubusok lezárásához. Ezek a gyártók alkalmaznak egy lezáró eszközt, csővágót a felesleges cső...

Fémtubus záró gép - kézi

Fémtubus záró gép - kézi

Fémtubus záró gép: A terméket fém tubusban kiszerelő üzemben kis gyártási tételek esetén a megtöltött tubus nyitott végét felcsavarással és préseléssel zárják le.  Egyes gyártók rendszerint ennél a műveletnél helyeznek...

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál.  A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...

Fémdetektor rendszer alumínium gőzölt tasakokhoz

Fémdetektor rendszer alumínium gőzölt tasakokhoz

Fémdetektor rendszer alumínium gőzölt tasakokhoz: a mágneses reflexió elvét alkalmazó rendszer ideális az alufóliába csomagolt termékek fémszennyezőinek detektálására. Alumínium fóliás csomagok fém szennyezőinek detektálása Az Anritsu M sorozatú fémdetektorai a...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.